LG G Watch’un piyasaya sürüleceği temmuz ayı yaklaştıkça akıllı saatle ilgili sızıntılara yenileri ekleniyor. Twitter’da UpLeaks isimli kullanıcı tarafından paylaşılan özellik listesinde G Watch’un 280 x 280 piksel çözünürlüğünde 1.6 inç ekrana, 4 GB dahili hafızaya ve 400 mAh kapasiteli pile sahip olacağı görülüyor.

Özellik listesinde pilin bekleme süresinin 36, şarj süresinin ise 2 saat olduğu bilgisi yer alıyor. Kullanıcıların metinleri ve notları da doğrudan saate dikte edeceği de yine bu listede belirtilen özellikler arasında bulunuyor. Android Wear’da Google’ın ses tanıma özelliklerinin bulunduğu göz önüne alınınca bu özelliğin G Watch’ta bulunması kulağa şaşırtıcı gelmiyor. 300 dolardan satışa sunulacağı düşünülen LG G Watch’un 25 Haziran’da Google I/O’nun açılış etkinliğinde resmen duyurulması bekleniyor. Akıllı saatin 7 Temmuzda piyasaya sürüleceği söyleniyor.
İlgili >> TechRadar
Teknoblog, teknoloji gündemini farklı platformlarda düzenli biçimde paylaşıyor. WhatsApp kanalında öne çıkan haberleri anlık olarak aktarıyor, Google Haberler üzerinden güncel içerikleri sunuyor, Instagram ve X hesaplarında dikkat çeken başlıkları özetliyor, YouTube kanalında ise ürün incelemeleri ve detaylı anlatımlarla içeriği tamamlıyor.







