LG’nin geçtiğimiz eylül ayında duyurusunu yaptığı LG G Pad 8.3’ün de Google Play versiyonu çıktı.
LG’nin iki yıl önce çıkardığı Optimus Pad’den sonraki ilk tablet denemesi olan LG G Pad 8.3, Google Play Edition versiyonu çıkan ilk tablet olma özelliğini de elde etti. Orijinal tabletle aynı görünüme sahip olan bu tablette Android 4.4 KitKat çalışıyor ve herhangi bir arayüz özelleştirmesi bulunmuyor.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Galaxy Tab S12+ ve S12 Ultra Google Play listesine girdi

Google Play’de rakip mağaza kurmak kolaylaşacak, mahkeme 20 Ağustos’a kadar süre verdi

Samsung Galaxy Tab S12 Ultra’nın ilk görüntüsü çentiği doğruluyor

LG Wallpaper TV Türkiye’de 9,95 mm gövdeyle satışa çıktı

Lenovo’nun yeni kompakt oyun tableti gerçek fotoğraflarda ortaya çıktı
Yeni LG tabletinin teknik özelliklerine bakıldığında 1920 x 1200 piksel çözünürlüklü ve 273 ppi piksel yoğunluklu 8.3 inç Full HD IPS WUXGA ekran, 1.7 GHz dört çekirdekli Snapdragon 600 işlemci, 16 GB dahili hafıza, microSD kart yuvası, 2 GB RAM, 4600 mAh kapasiteli batarya ve Wi-Fi desteği görülüyor. Arkada 5 megapiksel, önde de 1.3 megapiksel kamera bulunuyor.
LG G Pad 8.3 Google Play Edition parlak Indigo siyahı renkle geliyor. Bu tablet bugün itibarıyla 350 dolarlık fiyat etiketiyle Google Play ABD mağazası üzerinden satışa sunuldu. Başka ülkelerde satışa sunulup sunulmayacağıysa şu an için belli değil.


