Teknoloji

LG dört çekirdekli işlemci ve 10 megapiksel kameralı telefonu hazırlıklarını yapıyor

lg-optimus-4x-hd-on-inceleme-00010

Optimus 4X HD‘yi Avrupa’da piyasaya süren LG, HTC’nin One X ve Samsung’un Galaxy S III cihazlarının az gerisinde kalmış olabilir. Cihazın Avrupa’da satılan versiyonlarında dört çekirdekli işlemci ve 8 megapiksel kamera yer alıyor. Ancak söylenenlere göre LG bu telefondan pek tatmin olmamış. LG’nin yönetim kurulu başkanı ve eş-CEO’larından Koo Bon-moo’nun 10 megapiksel kameraya sahip yeni bir telefon planladığı söyleniyor.

Bon-moo, söylentilere göre, LG’nin teknolojiyi sınırlarına kadar kullanmadığını düşünüyor, bu nedenle yeni cihaza doğrudan katkıda bulunuyor. Cihaz hakkında dört çekirdekli işlemci ve 10 megapiksel kamera barındıracağı dışında pek bir ayrıntı yok. Bunun dışında eylül ayında piyasaya çıkacağı iddia ediliyor.

Tabletleri bir kenara bırakıp akıllı telefonlara odaklanacağını açıklayan LG’nin yoğunlaşan çalışmalarının göstergesi olacak bir cihazın tanıtılmasını bekliyoruz. Bir başka beklentimiz de Güney Koreli şirketin büyük rakipleri HTC ve Samsung gibi üst sınıf Android cihazlarını da Türkiye’ye getirip satması.

İlgili >> The Next Web

İLGİLİ HABERLER