Teknoloji

LG minimalist ve güncellenebilir beyaz eşyalarını duyurdu

lg beyaz eşya thinq up

LG Electronics, tüm gereksiz düğmeleri ve dekoratif süslemeleri kaldıran yeni bir minimalist cihaz serisini duyurdu. Söz konusu yeni seri içinde yer alan buzdolabı, çamaşır makinesi, kurutucu, fırın ve bulaşık makinesinin “zahmetsiz” bir kullanıcı deneyimi için geliştirilmiş kontrollere sahip olduğu söyleniyor.

Cihazlar, LG’nin geçtiğimiz ocak ayında Güney Kore’de başlattığı bir programın parçası olarak yazılım ve donanım yoluyla da yükseltilebiliyor. LG, yeni beyaz eşyaların önümüzdeki mart ayında ABD’ye geleceğini ve bunu diğer “önemli ülke pazarlarının” izleyeceğini söylüyor. Bu ürünlere sahip olanlar, şirketin “ThinQ UP” olarak adlandırdığı cihazlarını ThinQ uygulaması aracılığıyla güncelleyebilirler. 2023’te kullanıma sunulacak bazı indirilebilir özellikler arasında, kırışıklıkları ve kokuları önlemeye yardımcı olmak için devir işlemi bittikten sonra çamaşırların yuvarlanmasını sağlayan Çamaşır Tasarrufu Modu yer alıyor. Bir başka güncellenebilir özellik ise, buzdolapları için gece geç saatlerde, kullanıcıların gözlerinin kamaşmasını önlemek için kullanılabilecek Geliştirilmiş Gece Parlaklığı Kontrolü oluyor.

lg beyaz eşya thinq up

Geçtiğimiz ocak ayındaki lansmanında LG Electronics ev aletleri başkanı Lyu Jae-cheol, “Yükseltilebilirlik, pahalı cihazların planlı eskime göz önünde bulundurularak tasarlandığı fikrine meydan okuyor.” demişti. “Müşterilerin, bir LG cihazını yalnızca eve ilk getirdiklerinde değil, tüm yaşam döngüsü boyunca yeni bir çamaşır makinesi veya buzdolabı alma hissini yaşamalarını istiyoruz.” Umarız LG, otomotiv endüstrisinde gördüğümüz gibi; cihazların halihazırda sahip olduğu temel özellikleri etkinleştirmek için müşterilerden ücret talep etmez.

Ne yazık ki, LG’nin duyurusu, yeni cihazlara dair teknik özellikler, fiyatlandırma veya piyasaya çıkış tarihleri ​​gibi ayrıntıları içermiyor. Bu nedenle daha fazla bilgi edinmek için 5 Ocak’ta başlayacak CES 2023’ü beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER