Eğlence

LG’nin yeni akıllı ses sistemi CES 2014’te görücüye çıkacak

LG önümüzdeki ay düzenlenecek olan CES 2014’te görücüye çıkaracağı üç yeni ses sistemini şimdiden kamuoyuna duyurdu. Güney Koreli şirketin CES 2014’te gözler önüne çıkaracağı ses sistemi üçlüsü Wireless Audio System, SoundPlate ve Sound Bar ürünlerinden oluşuyor.

lg-ses-sistemleri-ces-2014-231213

Aynı zamanda NP8740 adını taşıyan Wireless Audio System, kullanıcıların ev içinde bir müzik akışı oluşturmasını sağlıyor. Kullanıcılar kablosuz hoparlörler ve çift bant Wi-Fi teknolojisi sayesinde müziği tüm eve yayabildikleri gibi tüm hoparlörleri bir odada toplayarak daha kuvvetli bir ses deneyimi yaşayabiliyor. Parti Modu tüm evi aynı şarkıyla coşturmak için kullanılırken, Kişisel Mod sayesinde farklı hoparlörlerde farklı parçalar çalınabiliyor. Farklı ses sistemleri de NP8740’a bağlanıp hoparlör olarak işlev görebiliyor. Sistemin kontrolüyse akıllı bir uygulama sayesinde gerçekleştiriliyor. Bu da 24 bit/192KHz kalitesinde çevrim içi kaynaklardan akış sağlanabileceği anlamına geliyor.

Koyu gümüş rengiyle son derece göz alıcı bir görünüme sahip olan LG Sound Bar 320 watt güce ve 4.1 kanal çıkışına sahip. Aynı zamanda NB5540 olarak adlandırılan Sound Bar’da HD kalitesinde ses elde etmek için Hi-Fi DAC ve Analog Class D ampflikatör bulunuyor.

LAB540W olarak adlandırılan LG SoundPlate ise 39.5 mm. kalınlığıyla 32 inç’ten 55 inç’e kadar olan TV’lerin altına yerleştirilebiliyor. SoundPlate küçük boyutuna rağmen 320 watt güce ve 4.1 kanal çıkışına sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Ürünlerle ilgili yeni detayların CES 2014’te açıklanması bekleniyor.

İlgili >> Pocket-lint

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER