Teknoloji

LG 77 inç kavisli 4K OLED TV’sini IFA 2013’te gözler önüne serdi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

LG Berlin’de düzenlenen IFA 2013’te dünyanın en büyük 4K OLED TV’si unvanını taşıyan kavisli modelini görücüye çıkardı. Şirketin bu yılın başında düzenlenen CES 2013’te tanıttığı kavisli OLED ekran barındıran 55 inç’lik LG 55EA9800’e katılan bu yeni televizyon şirket tarafından 4K Ultra HD OLED TV olarak adlandırıldı.

lg-77-inc-kavisli-oled-tv-060913

LG’nin IFA 2013’teki standında sergilediği bu yeni model şirketin bugüne kadarki en ileri teknolojiye sahip televizyonu konumunda. 77 inç kavisli ekranlı televizyonun tasarımında daha çevreleyen bir izleme deneyiminin sağlanması amaçlanırken, şirketin LG 55EA9800 ile sunduğu deneyimi bir tık daha yukarıya taşıdığı görülüyor. Şirket ocak ayında tanıttığı 55 inç’lik bu modeli temmuz ayında ABD’de satışa sunmuştu.

LG Ev Eğlence Birimi’nin başkanlığı ve CEO’luğunu yürüten Havis Kwon, şirketinin OLED TV teknolojisini ticari olarak kullanıma açan ilk şirket olmaktan ötürü gurur duyduğunu ve 4K Ultra HD OLED TV ile bir kez daha yüksek bir standart belirlediklerini dile getirdi. Kwon 77 inç’lik bu televizyonun kendileri adına sınırları zorlama ve yeni opsiyonları keşfetme anlamına geldiğini sözlerine ekledi. LG’den bu yeni modelin fiyatına ve satış tarihine ilişkin ise bir bilgi verilmedi.

İlgili >> LG

İLGİLİ HABERLER