Teknoloji

Lenovo Z6 Pro nisan ayı içinde tanıtılacak

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Lenovo güçlü bileşenlere sahip telefonlara çıkarmayı sürdürüyor. Bu yaklaşım çerçevesinde resmiyet kazanacak en yeni telefon Z6 Pro olacak. Lenovo Z6 Pro hakkında beklenen işaret, şirketin başkan yardımcısı tarafından Çin’in popüler sosyal ağı Weibo‘da yapılan paylaşımla geldi. Paylaşımda akıllı telefonun bu ay içinde tanıtılacağı belirtildi.

Akıllı telefonun selefi olarak kabul edilen Z5 Pro’nun kalbinde Qualcomm’un Snapdragon 710 yonga seti bulunuyordu. Z6 Pro ise Qualcomm Snapdragon 855 işlemciyle gelecek. Paylaşılan ilk görselde Z6 Pro’nun arkasında tek bir lens görülse de, Lenovo’nun telefonun arkasına bir veya iki kamera daha yerleştirebileceği belirtiliyor.

Lenovo’nun yeni akıllı telefonunun kamera özellikleri de fazlasıyla etkileyici olacak gibi görünüyor. HyperVision kamera, Super Steady Shot ve 100 MP fotoğraf çekebilme yeteneği, telefonda bulunacağı söylenen özellikler arasında yer alıyor. 5G modem ve ekranın içine yerleştirilen parmak izi tarayıcısı da telefonun önemli bileşenleri olacak gibi görünüyor.

Lenovo Z6 Pro, siyah ve kırmızının buluştuğu zarif bir kutu içinde satılacak. Bu kutunun 2008 Pekin Olimpiyatları’nda kullanılan meşaleyi tasarlayan ekip tarafından tasarlandığı belirtildi.

İLGİLİ HABERLER