Teknoloji

Lenovo Yoga 3 Pro dönüştürülebilir dizüstü bilgisayar saat kayışı tarzı menteşesiyle dikkat çekiyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

lenovo-yoga-3-pro-101014-1

Lenovo değiştirilebilir formdaki yeni dizüstü bilgisayarı Yoga 3 Pro’yu duyurdu. 13 inç ekranlı Yoga 3 Pro, selefi Yoga 2 Pro’nunkinden yüzde 17 daha ince bir gövdeyle geliyor. QHD+ ekranı 3200 x 1800 piksel çözünürlük desteği sunarken, sekiz yüzden daha fazla çelik ve alüminyum parçasından oluşan menteşe iki yerine altı farklı bağlantı noktasıyla dikkat çekiyor.

Lenovo’nun belirttiğine göre Lenovo Yoga 3 Pro kullancıılara her modda mükemmel bir deneyim sunmayı vadediyor. Parlak ve net ekranın dizüstü bilgisayar, stand, çadır ve tablet gibi farklı modlarda etkileyici görüntüler sunduğunu belirtiyor. Ekran sağlam Gorilla Glass ekran camıyla koruma altına alınıyor.

Harmony yazılımı makinenin farklı modlarda kullanılırken kullanıcıların tercihlerine bağlı olarak uyum sağlamasına olanak sağlıyor. Örneğin bir e-kitap okurken Harmony ekran parlaklıklığını ve renk sıcaklığını çevrenin ışık koşullarına göre otomatik olarak değiştiriliyor. Harmony kullanılan moda bağlı olarak hareket kontrolünü ve dokunma işlevlerini de etkinleştirebiliyor, her bir modda çoğu popüler uygulamanın optimum şekilde çalışmasını sağlıyor.

Yoga 3 Pro’nun turuncu, gümüş ve altın olmak üzere üç farklı renk seçeneği bulunuyor. Saat kayışı tarzındaki menteşesi de lüks saatlerin kayışlarının görünümünü yansıtacak şekilde sade ve metalik bir görüntü taşıyor. Dizüstü bilgisayarın başlıca teknik özelliklerine baktığımızda da, Intel Core M işlemci, 512 GB’ye kadar SSD saklama alanı, entegre Intel grafik işlemci birimi, 9 saate kadar pil ömrü sunan batarya, 802.11ac Wi-Fi, Waves Audi destekli JBL hoparlörleri görüyoruz.

Yoga 3 Pro tablet ekim ayı sonunda yurt dışında satışa sunulacak. ABD başlangıç fiyatı 1199 dolar olarak belirlendi.

İLGİLİ HABERLER