Teknoloji

Yeni Lenovo ThinkVision monitörler iş yerlerini ve okulları hedefliyor

lenovo thinkvision t86
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Lenovo, CES 2022’nin başlamasına az bir zaman kala yeni bir ThinkVision geniş format ekran serisini duyurdu. Yeni monitörler oldukça havalı görünüyor, ancak bunların oyun keyfi için çok uygun olduğunu düşünmeyin. Lenovo, bu ürünlerin toplantı odaları veya eğitim için en iyisi olduğunu düşünüyor.

Lenovo, “ThinkVision T86, T75 ve T65, parlak 4K ekranlar, rahat bir yazma deneyimine sahip tümleşik beyaz tahta yazılımı, yerleşik hoparlörler, mikrofonlar ve daha akıllı video konferans için modüler bir web kamerası sayesinde oda içi ve uzaktaki kişiler için etkili bir iş birliği sunuyor.” diyor.

Yeni ThinkVision monitörler, gömülü Android işletim sistemine sahip yüksek performanslı bir çip üzerinde sistem tarafından destekleniyor. Bunlar basit bir kullanıcı arayüzüne sahip ve kablolu veya kablosuz bağlantılar aracılığıyla PC’nize bağlanabilir.

Bu monitörler 8 dizili bir mikrofona ve 122 derecelik görüş alanına ve 4x dijital yakınlaştırmaya sahip 4K AI ile geliştirilmiş bir web kamerasına da sahip. Web kamerası, kablosuz bir USB konektörü ile bağlanıyor, bir lens kapağı ve gizlilik ışığı içeriyor.

Tüm ThinkVision LFD monitörler aşağıdaki özellikleri paylaşıyor:

  • Parlama önleyici kaplama ile 400 nit parlaklığa kadar 4K çözünürlüklü panel
  • +-1 mm dokunma hassasiyetine sahip kızılötesi dokunuş
  • Gömülü Android işletim sistemi, 4 GB RAM ve 64 GB flaş bellek
  • W20 kablosuz dongle aracılığıyla kablosuz projeksiyon
  • USB Type-C, USB 3.0, HDMI, DisplayPort, Ethernet, seri arabirim, ses.
  • Ortam ışığı sensörü, parlaklığı oda koşullarına göre uyarlar
  • 2 x 15 Watt hoparlör, dahili 8 dizili mikrofon ve 4K AI ile geliştirilmiş kamera

Ayrıca yeni ThinkVision monitörleri kullanıcının varlığını algılayarak enerji tasarrufu sağlayacak ve ekranı otomatik olarak açan ve tüm katılımcılar odadan çıktıktan sonra kapanacak bir insan varlığı sensörüne sahip. Lenovo, fiyatlandırma ve bulunabilirlik gibi bilgilerin yakında geleceğini söylüyor.

İLGİLİ HABERLER