Teknoloji

Lenovo ThinkPad Yoga ile çok pozisyonlu kullanım keyfini kurumsal alana taşıyor

Lenovo Yoga Ultrabook’un öncülük ettiği yeni dizüstü bilgisayarlar sadece Yoga 2 Pro ile sınırlı kalmıyor. Bireysel kullanıcılara yönelik daha hafif ve daha ince bu modele yine çok pozisyonlu kullanım deneyimi sunan, ancak daha dayanıklı ve kurumsal kullanıcılar için tasarlanmış olan ThinkPad Yoga eşlik ediyor.

lenovo-thinkpad-yoga-050913

12.5 inç’lik Full HD 1080p IPS ekran barındıran ThinkPad Yoga’da arkadan aydınlatmalı klavye opsiyonel olarak sunuluyor. Cam bir trackpad barındıran ürün dizüstü bilgisayarın dışında tablet ve çadır modlarında da kullanılabiliyor. Çadır modu sayesinde sunumlar esnasında ThinkPad Yoga ekstra bir dayanağa ihtiyaç duymadan tek başına durabiliyor.

Corning Gorilla Cam da ekstralar arasında yer alırken, en üst işlemci seçeneği olarak dördüncü nesil Intel Core i7 ”Haswell” listeleniyor. Dahili hafıza seçenekleriyse maksimum 1 TB’ye ulaşıyor. Tıpkı Yoga 2 Pro gibi sesli komut desteği barındıran ThinkPad Yoga ile birlikte Lenovo tüm günü kapsayacak bir pil ömrü vadediyor. Ekran üzerinde çizim yapmakta kullanılan özel bir dijital kaleme sahip olan cihaz, kutusundan Windows 8.1 ile çıkıyor. Kasım ayının başında piyasaya sürülecek olan ThinkPad Yoga Avrupa’da 800 avrodan başlayan fiyatlarla satılacak.

İlgili >> Lenovo

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER