Teknoloji

Lenovo ThinkPad Tablet 8 ile emlakçıların hayatını kolaylaştırmayı hedefliyor

 

lenovo-thinkpad-tablet-8-270814Lenovo’nun kültleşmiş kurumsal bilgisayar serisi ThinkPad mobil çağın gerekliliklerine göre kendini yenilemeyi sürdürüyor. Çinli üretici şimdi de Windows 8.1 işletim sistemli tableti ThinkPad Tablet 8 ile çalışanları ofise bağlı kalmaktan kurtarmayı amaçlıyor. 8 inç’lik full HD ekrana sahip olan tablet gücünü dördüncü nesil Intel Atom işlemciden alıyor. 3G bağlantı özellikli ThinkPad Tablet 8, 8 saatlik pil ömrüyle ofis dışında herhangi bir duraklamaya maruz kalmadan çalışma imkanı sunuyor. Cihazda 8 megapiksel arka ve 2 megapiksel ön kamera bulunuyor.

Lenovo ThinkPad Tablet 8 Türkiye pazarına ülkede hizmet veren 150 bin emlak ofisinin işini kolaylaştıracak bir uygulamayla çıkıyor. 2013 yılında satışı gerçekleşen emlak sayısının 1.5 milyona ulaşması sektör için teknolojiden faydalanma zamanının geldiğinin en önemli göstergelerinden biri olarak göze çarpıyor. Bu gereklilikten yola çıkan Lenovo, Anahtar Teknoloji ve Microsoft Türkiye işbirliği, “REOS Emlak Sistemi” uygulamasını geliştirdi. Turkcell de bu üçlüye geniş kapsama alanına ulaşan şebekesi ve yaygın satış ağıyla destek oluyor.

reos-emlak-uygulamasi-270814

Gayrimenkul sektöründe “franchise” modeliyle faaliyet gösteren şirketleri temel odak noktası olarak belirleyen REOS, şirketlerin ve bağlı ofislerin bilişim ihtiyaçlarını karşılayan ve günlük işleri için gerekli entegrasyonları barındıran web tabanlı bir emlak işletim sistemi kimliği taşıyor. Emlakçılar kendilerini ofise bağlı kalmaktan kurtaracak bu uygulama sayesinde hızlı bir şekilde portföy oluşturup yönetebiliyor. Müşteri bilgilerini ve taleplerini de listeleyen REOS, mevcut portföyleri emlak portallarına birkaç dakika içinde aktarıyor. Kurumsal firmalarda çalışanların portföyünü takip etme fırsatı sunan uygulama, ajanda ve görev yönetimi hizmetlerini de sağlıyor.

REOS uygulamasını barındıran Lenovo ThinkPad Tablet 8, Turkcell mağazaları ve kurumsal müşteri temsilcileri aracılığıyla satılacak. Aylık 77 TL’den başlayan fiyatlarla satılacak olan tablet için belirlenen kontrat süresi ise 24 ay. Lenovo ThinkPad Tablet 8, 6 Eylülde raflardaki yerini alacak.

İLGİLİ HABERLER