Teknoloji

Lenovo Legion oyun telefonu için bir onay daha geldi

Lenovo Legion oyun telefonu ön kamera tasarımıyla görenleri şaşırtabilir

Lenovo Legion, akıllı oyun telefonuna dair sızıntılar oldukça uzun süredir etrafta dolaşıyor. Geçtiğimiz ay önce Lenovo telefona dair ipuçları veren bir paylaşım yapmıştı. Bundan kısa bir süre sonra da telefonun tanıtım materyallerinden bir kısmı internete sızmıştı. Hedef kitlesi oyuncular olan telefon, yatay kullanıma öncelik veren bir şekilde tasarlandı.

Legion son olarak Çin’de L79031 model numarasıyla 3C sertifikası aldı. Sertifika sayfasında sadece şarj aletinin özelliklerinden bahsediliyor. Model numarası da görülen telefonun 5G desteğine sahip olduğu da sertifika sayfasındaki bilgiler arasında yer alıyor.

Telefonla birlikte gelecek şarj aletinin kapasitesinin 45W olması dikkat çekiyor. Daha önceki sızıntılarda telefonun 90W şarj desteğine sahip olacağı işaret edilmişti. Telefonun farklı versiyonlarının bulunacağını belirten Lenovo, tüm versiyonlarda 90W şarj desteğinin sunulacağını açıklamıştı.

lenovo legion

Lenovo Legion, yenileme hızı 144Hz olan bir ekranla kullanıcıların karşısına çıkacak. Bu ekranın dokunma örnekleme hızı ise 270Hz. UFS 3.0 depolama alanı, LPDDR5 RAM, 64 megapiksel ana kamera, 16 megapiksel geniş açılı kamera ve 20 megapiksel ön kamera da telefonun özellikleri arasında bulunuyor. Ön kameranın telefonun yatay kullanımına uygun olarak kenarından yükseldiğini belirtmekte de fayda var.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER