Teknoloji

Lenovo IFA 2016 kadrosuna ilişkin ipuçlarını özel videoyla veriyor

Berlin’de düzenlenecek IFA 2016’ya bir aydan kısa bir süre kaldı. Geri sayım devam ederken, şirketler de etkinlikte görücüye çıkaracakları ürünlere dair ipuçlarını vermeye devam ediyor. Galaxy Note 7’yi görücüye çıkaran Samsung, beklentiyi Gear S3 ekseninde inşa ediyor. LG ise varlığını açıkladığı V20’ye dair bazı bilgileri açıklayarak IFA 2016 öncesinde heyecanı artırıyor. Bu kervanın dışında kalmak istemeyen Lenovo IFA 2016 kapsamında neler sunacağı konusunda ipuçlarını özel bir videoyla veriyor. Kısa süre önce duyurulan Moto Z için hazırlanan yeni Moto Mods çeşitlerinden de videoda özellikle bahsediliyor.

Motorola’yı satın alan Lenovo, akıllı telefonlarla eskisine kıyasla daha ilgili hâle geldi. Bu ilgi, modüler bir akıllı telefon hayal edenleri tavlamak amacıyla tasarlanan Moto Mods ile vücut bulmuştu. Moto Mods ile yapılan ilk denemde arzu edilen sonuçlara ulaşılamasa da, Lenovo kendi markasını ön plana çıkararak şansını bir kez daha denemeye hazır gözüküyor.

lenovo ifa 2016Lenovo IFA 2016 kapsamında başka cihazları da tanıtacak

Lenovo’nun IFA 2016 kapsamında düzenleyeceği etkinlik sadece akıllı telefonlar ve Moto Mods ekseninde şekillenmeyecek. Şirketin yayınladığı videoda tabletler için yeni bir dönemin başlayacağı belirtiliyor. Bunun da Android tablet bekleyenler için iyi bir işaret olduğu söylenebilir. Moto 360 akıllı saatin üçüncü neslinin de etkinlikte tanıtılabileceği konuşulanlar arasında yer alıyor. Videoda görülen klavye ise şirketi bu konuda da sıra dışı bir şeyler sunabileceği düşüncesini akıllara getiriyor.

İLGİLİ HABERLER