Teknoloji

17 inç Lenovo ThinkBook Plus çizime uygun ikinci ekranla gelecek

lenovo 17 inc thinkbook plus

Lenovo’nun yeni ThinkBook Plus dizüstü bilgisayarı özellikle çizim yapanlar için oldukça pratik bir cihaz olacak gibi görünüyor. Ünlü duyumcu Evan Blass tarafından paylaşılan yeni 17 inç ekranlı Lenovo ThinkBook Plus görseli, ikinci ekranın geliştirildiğini ve klavyenin hemen yanına taşındığını gösteriyor.

13.3 inç ekranlı mevcut ThinkBook Plus’ta arka taraftaki E-Ink ekranı kullanmak için cihazı döndürmek gerekiyor. Yeni modeldeki ikinci ekranın renkli olması ve kalem desteği de sunması fotoğrafta görülenler arasında yer alıyor.

Blass diğer detayları paylaşmasa da, 17 inç Lenovo ThinkBook Plus, normalden daha geniş bir ana ekrana sahip gibi görünüyor. Tam teşekküllü klavye ve büyük izleme dörtgeninin varlığı da ayrıca dikkat çekiyor. İkinci ekranı destekleyecek hızlı bileşenlere sahip olması beklenen dizüstü bilgisayar, Asus ZenBook Duo’ya karşı bir alternatif olacağa benziyor.

Yeni dizüstü bilgisayarın ne zaman tanıtılacağı konusunda henüz ortada somut bir bilgi bulunmuyor. Lenovo her yıl CES’te önemli bilgisayar duyuruları yapsa da, şirketin yılbaşından önce yeni bilgisayarını tanıtması da ihtimaller arasında sayılıyor.

İLGİLİ HABERLER