Foursquare'in temel kullanım mecrası olarak akıllı telefonlar ön plana çıksa da; artık Windows 8 veya RT işletim sistemli bir tablete, bilgisayara veya dizüstü bilgisayara sahip olanlar da uygulamayı Windows Mağaza'dan
Microsoft Windows 8.1'in üretime hazır olduğunu duyurdu, bundan birkaç saat sonra da final sürüm internetten sızdı. Bazı dosya paylaşım siteleri Windows 8.1 güncellemesinin kopyalarını Microsoft'un planladığı tarihten yaklaşık iki ay
Microsoft Windows 8.1 ile ilgili çalışmaları tamamladığını ve üretime hazır (RTM) sürümü yayınladığı resmen duyurdu. Windows 8 güncellemesine dair çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte donanım iş ortakları 18 Ekimde yayınlanacak Windows 8.1
Windows 8.1'in geliştirme çalışmaları tammalandı ve bu işletim sistemi önümüzdeki sonbaharda çıkış yapacak. Alışverişin yoğunlaştığı yıl sonu döneminde çıkacak yepyeni Windows ürünlerinde bu sürümün çalıştığını göreceğiz. Microsoft'un 18 Ekim tarihinde
Windows 8.1 güncellemesine son halini vermek için çalışmalarını sürdüren Microsoft, güncellemeyi 18 Ekim tarihinde yayınlayacağını açıkladı. Mevcut Windows 8 kullanıcılarıysa bu güncellemeyi 17 Ekim tarihinde Türkiye saati ile 15.00'dan itibaren
Microsoft şu sıralar Windows 8.1'i, nihai sürümün yayınlanmasının öncesinde, geliştiricilerle birlikte test ediyor. Windows işletim sistemine yepyeni özellikler ve yetenekler kazandıracak bu işletim sisteminin son kullanıcılarla ne zaman buluşacağına dair
Microsoft'un Windows RT platformunun beklenen satış başarısını göstermemesinin ardından Asus bu platforma olan desteğini çekeceğini açıkladı. Windows RT'nin başarısızlığının sektörün ortak düşüncesi olarak tanımlayan Asus CEO'su Jerry Shen, VivoTab Smart
Google popüler internet tarayıcısı Chrome'a dokunma uyumlu bazı özellikler eklemeye hazır gibi gözüküyor. ''Canary'' adını taşıyan son Chrome sürümünde yer alan ''gezinmek için kaydır'' özelliği sayesinde kullanıcılar web sayfalarında geri
Windows 8 için Twitter uygulaması yapılan s0n güncellemeyle kullanıcıların işini kolaylaştıracak bazı özelliklere kavuştu. Bu yeniliklerin içinde en dikkat çekicisi çoklu hesap desteği olurken, güncellemenin geniş kapsamlı bir yenilik paketi
Microsoft CEO'su Steve Ballmer şirketinin çok fazla Surface RT tablet ürettiğini kabul etti ve istedikleri kadar Windows cihaz satamadıklarını dile getirdi. Şirket içinde düzenlenen bir toplantıda konuşan CEO Ballmer ve