Microsoft'un Windows 8 işletim sistemini yılın ikinci yarısında, özellikle sonbaharda yayınlaması bekleniyor. Bu nedenle geliştirme çalışmalarının yaz aylarında tamamlanması ve nihai sürümün cihaz üreticilerine gönderileceği tahmin ediliyor. Bloomberg'in geçtiği haber
Dell, şimdiye kadar pek öne çıkamadığı tablet pazarında yeniden mücadeleye girişmek için Windows 8'i bekliyor. Reuters'e konuşan şirket yöneticisi Steve Felice şirketin tabletlerle ilgili olarak henüz duyurusunu yapmadığı bir yol
Nokia'nın bir tablet cihazı üzerinde hazırlıklar yaptığına yönelik planlarını saklamaya çalıştığını söyleyemeyiz. Zaten şirketin yöneticisi Marko Ahtisaari de bu çalışmaları saklamıyor. Finlandiya'da yayınlanan Kauppalehti Optio dergisine bir röportaj veren Ahtisaari,
Microsoft, Windows 8'in geliştirme çalışmalarıyla ilgili detayları paylaştığı ve gelecek nesil işletim sisteminin özelliklerini tanıttığı blogda Internet Explorer 10 ile birlikte gelecek yenilikleri, özellikle Metro kullanıcı arayüzü versiyonunu detaylandırdı. Önümüzdeki
Windows 8'in tüketici demosunu kullanan bir çok teknolojisever işletim sisteminin son derece modern Metro tarzı arayüzünün keyfini çıkartsa da bazen eski arayüze geri dönmek kaçınılmaz hale gelebiliyor. Ancak, Microsoft'un eski
Microsoft, Windows 8 Cihaz Merkezinin beta versiyonunu yayınladı. Metro kullanıcı arayüzünün izlerini taşıyan Cihaz Merkezi aslında bir masaüstü uygulaması. Windows 8 Tüketici Ön İzleme sürümünü kullanalar Microsoft fare ve klavye
Teknoblog Haber Merkezi yaklaşık üç haftalık aranın ardından yine karşınızda. Geçtiğimiz hafta Barselona'da gördüğümüz ve beğendiğimiz mobil cihazlardan beş tanesine bu programda yer verdik. Bunun yanı sıra Windows 8 Tüketici
Microsoft'un yeni yayınladığı Windows 8 Tüketici Ön İzleme sürümü yeni Windows 8 versiyonlarını da ortaya çıkardı. Gelecek Windows 8 versiyonları arasında Professional Plus gibi yeni bir versiyon da bulunuyor. Office
Microsoft'un önceki gün yayınladığı Windows 8 Ön İzleme sürümü sadece ilk gün bir milyon kez indirildi. Her ne kadar beta formunda olsa da, Windows 8 yeteri kadar dikkat çekmiş gibi
Microsoft, Mobil Dünya Kongresi'ndeki Windows 8 şovunu yapmak için ortalığın biraz durulmasını bekledi. Dün öğleden sonra gerçekleşen toplantı sonrasında duyurulan yenilikleri hemen gözlemlemek için elimizde pek fırsat olmadı, çünkü toplantı