Windows 8 Microsoft'un geleceği için önemli bir rol teşkil ediyor. Yeni nesil işletim sistemiyle önemli bir kimlik değişim sürecine giren şirket bundan başarılı çıkmak amacıyla para harcamak konusunda da kendisini
Microsoft, Office 2013'ün RTM (üretime hazır) sürümünün çıkışını duyurdu. Office 2013'ün final sürümü kasım ayı ortalarında MSDN ve TechNet müşterilerine dağıtılacak. Toplu Lisans sahibi müşteriler de aynı zamanda bu yeni
Sony VAIO Z ilk kez ortaya çıktığı 2008 yılından bu yana ayrı bir yere sahip olan modeldir. Sürekli seyahat edenlere yanında rahatlıkla taşıyabilecekleri, bununla birlikte son teknolojileri de içeren bir
26 Ekim tarihinde yolu ABD taraflarına düşecekler Sony'nin geçen ağustosta IFA 2012'de duyurduğu Duo 11 ve Tap 20 bilgisayarlarını raflarda görme şansı bulacak. Windows 8'in çıkışı öncesinde Sony bu yeni
İki hafta sonra yurt dışında çıkışı gerçekleşecek olan Windows 8'in hemen öncesinde bilgisayar üreticileri de bu yeni işletim sistemiyle çalışacak ürünlerine ait piyasaya çıkış ve satış bilgilerini açıklamaya başladı. Acer
Microsoft bu ay sonunda yayınlamaya hazırlandığı Windows 8 için tanıtım faaliyetlerine başlamış durumda. Şirketin kullanıcıların yeni işletim sistemini ya da bu sistemin kurulu olduğu bir cihazı satın almaya ikna etmek
Microsoft CEO'su Steve Ballmer Microsoft'un cihaz ve servislere doğru olan değişiminin ipuçlarını daha önce vermişti. Ancak, CEO tarafından hissedarlara gönderilen yıllık mektupta bu değişim ilk kez bu denli açık biçimde
Microsoft, 26 Ekim tarihinde genel kullanıma sunulacak Windows 8 işletim sistemi için toplu bir güncelleme paketi yayınladı. 170 MB büyüklüğündeki bu paket güç yönetimi ve performans açısından çeşitli iyileştirmeler barındırıyor.
Windows 8 alıştığımız dizüstü bilgisayar ve tabletlerin dışında farklı tasarıma sahip ürünlerin çıkışını da işaret ediyor. Lenovo'nun IdeaPad Yoga'sı da bunlardan bir tanesi. 13 inç'lik Windows 8 yüklü ultrabook 360
AMD genellikle masaüstü ve dizüstü bilgisayar işlemcileriyle biliniyor. Intel'in yonga üretimi alanındaki en büyük rakibi, aslında en büyük rakibi gibi tablet alanına istediği gibi giriş yapamıyor. Windows 8 ile çalışan