Samsung Galaxy TabPro S, dizüstü bilgisayar işlevlerini de rahatlıkla yerine getirebilen yetenekli bir Windows 10 tabletiydi. Güney Koreli şirket, bunu takip edecek, TabPro S2 olarak anılan yeni bir tablet hazırlıyor.
Windows 10 Creators Update güncellemesinin yayınlanmasından yaklaşık iki ay sonra, Microsoft gelecek güncellemede yer alacak yeni bir özellikten söz etti. Creators Update güncellemesini çalıştıran PC sahipleri, resim içinde resim (PIP
Microsoft Windows 10 ön izleme sürümlerini test kullanıcılarına dağıtmaya devam ediyor. Böylelikle gelecek sürümle birlikte hangi yeniliklerin kullanıcılarla buluşacağını görüyoruz. Son olarak işletim sistemine Braille alfabesi desteği ve "gece ışığı"
Fallout Shelter Xbox One ve Windows 10 işletim sistemli PC sahipleriyle 7 Şubatta buluşacak. Fallout Shelter, gerçek Fallout oyunları kadar derin ve genişleyen bir deneyim sunmuyor. Ancak yine de yönetim
Microsoft, Windows 10 Creators Update ile sunacağı özellikleri şekillendirmeye devam ediyor. Güncellemeyle Windows 10 çok sayıda değişiklik görecek ve yeni özellikler kazanacak. Microsoft Edge internet tarayıcısının Creators Update ile kavuşacağı
Microsoft uzun süredir bilgisayar üreticilerini Chrome OS'ten uzak tutmaya çalışıyor. Şirket aynı mücadeleyi son kullanıcı tarafında da Apple'ın tableti iPad'e karşı veriyor. Windows RT ana akıma ulaşma konusunda başarılı olamazken,
Microsoft Windows 10 Oyun Modu ile ilgili detayları geçtiğimiz haftanın ortalarında vermişti. Ve daha sonra vakit kaybetmeden, geride kalan hafta sonunda bu özelliği Windows 10 Insider Ön İzleme programı kullanıcılarına,
Microsoft Windows 10'a, oyun oynarken sistem kaynaklarını optimize edecek bir Oyun Modu ekliyor. Bu özelliğin geleceğini bir haftayı aşkın zamandır biliyorduk, şimdiyse yazılım devi bu özelliğin nasıl çalışacağı hakkında bazı
Microsoft kullanıcılara pil ömrünü veya performansı iyileştirecek güç seçeneklerini hızlı şekilde ayarlama izni veren yeni bir Windows 10 özelliğini test ediyor. Yazılım devi görev çubuğunun ana pil bölümüne yeni bir
Microsoft'un Windows Mağaza içinde e-kitap satmaya başlamak için hazırlık yaptığı söyleniyor. MSPoweruser sitesinde yer alan habere göre, Windows 10 e-kitap mağazası ile birlikte kullanıcılar kitaplara da, tıpkı uygulamalara olduğu gibi,