Teknoloji

Kodak Android tabletlerini Avrupa’da satışa sunuyor

Kodak Tablet 10

Kodak Android tablet üretimi için Archos ile birlikte çalışacağını ve hedefinin Avrupa pazarı olduğunu geçtiğimiz şubat ayında açıklamıştı. Şirketin Kodak Tablet 7 ve Tablet 10 adını taşıyan yeni ürünleri sonunda gün yüzüne çıktı.

Kodak’ın yeni tabletleri, özellikleri itibarıyla uygun fiyatlı, ortalama cihazlar olarak nitelenebilir. Kodak’ın Ektra adını taşıyan telefonu şirketin fotoğrafçılık konusundaki mirasından yararlanmış ve büyük bir arka kamera sensörüyle gelmişti. Tablet 7 veya Tablet 10 içinse böyle bir durumdan söz etmek mümkün değil. Her iki tablette de 8 megapiksel çözünürlüklü arka ve 2 megapiksel çözünürlüklü ön kamera bulunuyor. Fotoğraf konusundaki çabalarını yazılım kanadına kaydırmış gibi görünen şirket, cihazda Cyberlink’in fotoğraf uygulamalarını ve Google Snapseed’i ön yüklü olarak sunuyor.

Tablet 10’un 10.1 inçlik ekranı 720p çözünürlüğe sahip. Tablet 7 ise 1024 x 600 piksel çözünürlüklü 7 inçlik bir ekran taşıyor. Tablet 10 enerjisini 6500 mAh kapasiteli pilinden alıyor. Tablet 7’de ise 2500 mAh kapasiteli pil bulunuyor. Her iki cihazda da dört çekirdekli MediaTek işlemciye 1 GB RAM eşlik ediyor.

kodak android tabletKodak Android tabletleri için sarı renk seçeneği sunuyor

Kodak’ın Android tabletleri için sarı renk seçeneği sunması, en ayırt edici özelliklerden biri olarak dikkat çekiyor. Tabletler haziran ayı bitmeden satışa sunulacak. Tablet 7 için 79.99 avro, Tablet 10 içinse 119.99 avro ödemek gerekecek.

İLGİLİ HABERLER