Teknoloji

Katlanabilir Xiaomi Mi Mix’e ait fotoğraflar ortaya çıktı

katlanabilir xiaomi mi mix
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Xiaomi’nin kullanıcı arayüzünün görüldüğü bir katlanabilir telefon prototipini gösteren fotoğraflar daha önce internete sızmıştı. Bu cihazı daha detaylı biçimde görmeyi mümkün kılan yeni fotoğraflar ortaya çıktı. Xiaomi Mi Mix serisinin altında sunulması beklenen katlanabilir ekranlı telefon, tıpkı Galaxy Fold serisi ve Huawei Mate X2 gibi içe katlanan bir ekrana sahip.

Fotoğrafların telefonun kalıbını gösteriyor. Burada cihazın ekranını görmek mümkün olmuyor. Üçlü arka kamera sisteminin varlığı göze çarpsa da, bunun bir yer tutucu olabileceğini ve nihai tasarımın değişebileceğini belirtmek gerekiyor. Ancak kameraların dikey yerleşiminin değiştirilmesi beklenmiyor.

Akıllı telefonun arkasında Mix logosunu görmenin ise sürpriz olduğu söylenebilir. Çünkü bu seride kullanıcıların karşısına çıkan son telefon, iki yılı aşkın bir süre önce tanıtılan Mi Mix 3 olmuştu.

Xiaomi Mi Mix serisinde “füturistik” tasarımlı ürünlere yer verdiği için katlanabilir ekranlı telefonun da bu seride konumlandırılması sürpriz görünmüyor. Xiaomi’nin katlanabilir ekranlı bir telefon üzerinde çalıştığı bilinse de, sızan son fotoğrafların gerçekliğine temkinli yaklaşmak gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER