Eğlence

Kanye West Adidas ile birlikte mağaza açacak

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

kanye west adidasKanye West Adidas olan işbirliği çerçevesinde bir süredir çeşitli tasarımlar yapıyor. Taraflar arasındaki işbirliği, önümüzdeki dönemde biraz daha büyüyecek. Adidas’tan yapılan açıklamada, söz konusu anlaşmanın bir spor markası ve sporcu olmayan bir kişi arasındaki en büyük anlaşma olduğu belirtildi.

Anlaşma çerçevesinde West ve Adidas arasındaki işbirliği kıyafetleri ve aksesuarları kapsayacak biçimde genişleyecek. Spor ayakkabıları da bu işbirliğinin kapsamında olmaya devam edecek. Adidas, önümüzdeki dönemde sadece Yeezy ürünlerinin satılacağı mağazalar da açacak.

Geçtiğimiz yılın şubat ayında piyasaya sürülen Yeezy Boost spor ayakkabıları, oldukça büyük popülarite yakalamıştı. Kısıtlı sayıda üretilen ayakkabı, piyasaya çıktığı dönemde 350 dolar karşılığında satılmıştı. Şu sıralarda ise ayakkabının fiyatı eBay üzerinde 1000 dolara kadar çıkıyor.

Kanye West Adidas ile işbirliğinin geleceğinden umutlu

Geride kalan iki yılın gelecek için kendilerine ipucu verdiğini söyleyen West, bu ortaklığın sınırlar olmayan düşlerin düşlenebileceğini gösterdiğini belirtti.

İLGİLİ HABERLER