Eğlence

Jessica Jones üçüncü sezon için Netflix’ten onayı aldı

netflix jessica jones

jessica jonesJessica Jones, Netflix’in orijinal içerik portföyünün önemli parçaları arasında yer alıyor. Dizinin ikinci sezonuna olan güvenini yayın tarihinden çok daha önce ortaya koyan Netflix, bu güveninin karşılığını almış ve diziye olan inancını iyiden iyiye tazelemiş gibi görünüyor.

Netflix dizinin üçüncü sezonu için onay verdiğini açıklarken, prodüksiyonun nasıl işleyeceğine dair bir detay verilmedi. Ancak dizinin ilk sezonunun 2015’in kasım ayında, ikinci sezonunun ise geçtiğimiz mart ayında yayınlandığını düşününce hayranların önünde uzun bir bekleme süresi var gibi görünüyor.

Jessica Jones, Netflix’ten üçüncü sezon için vize alan ilk Marvel dizisi değil. Daredevil’in üçüncü sezonu için onay 2016’da verilmişti. Buna rağmen, dizinin devam edecek olması birkaç açıdan özel önem taşıyor.

Jessica Jones, sosyal sorunlara da sık sık temas eden bir dizi. Gerçekliğe gözünü kapatmayan ve sabit bir izleyici kitlesi oluşturan bir yapım, Netflix’in orijinal içerik portföyünde önemli bir yer tutuyor. Dizinin ana kahramanının bir kadın olmasının da önemi artıran bir unsur olduğu söylenebilir.

İLGİLİ HABERLER