Dosya

iTunes App Store’dan 2014’ün en iyi iPad uygulamaları

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

ipad-air-inceleme-00022

iTunes App Store editörleri, yıl sonu değerlendirmelerini yaparken iPhone ve iPad uygulamalarını birbirinden bağımsız olarak değerlendiriyor. Zira bazı durumlarda uygulamanın tasarımında veya özelliklerinde herhangi bir değişim olmasa bile, ekran boyutunun farklılığı nedeniyle iki cihaz üzerinde daha farklı deneyimler yaşanabiliyor. Bu nedenle Apple, iPad için yıl sonunda ayrı bir “en iyiler” listesi hazırlıyor. iTunes App Store editörleri tarafından oluşturulan 2014’ün en iyi iPad oyun ve uygulamaları sıralamalarını yazının devamında bulabilirsiniz.

pixelmator-ipad-101214
2014’ün en iyi iPad uygulaması: Pixelmator

Son derece güçlü bir fotoğraf düzenleme aracı olan Pixelmator, iPad kullanıcılarına fotoğraflarını düzenlemeleri ve iyileştirmeleri, hatta sıfırdan oluşturmaları için gereken her şeyi sağlıyor. Mac ile pürüzsüz bir biçimde birlikte çalışan Pixelmator, Adobe Photoshop kullanıcılarıyla ortak hareket etmeye de imkan veriyor. 20,99 TL’lik fiyat kulağa biraz yüksek gelse de, iOS’in son teknolojilerinden faydalanan Pixelmator özellikle profesyoneller için oldukça işlevsel bir uygulama.

storehouse-ipad-101214
2014’ün en iyi ikinci iPad uygulaması: Storehouse

2014’te Apple’ın tasarım ödülünü kazanan Storehouse, iPad sahiplerine fotoğraf, video ve yazılarını bir araya toplama ve güzel bir hikaye yaratma fırsatı sunuyor. Dropbox, Flickr ve Lightroom entegrasyonu sağlayan uygulama üzerinde oluşturulan hikayeler hem farklı sosyal ağlarda ve bloglarda hem de Storehouse üzerinde paylaşılabiliyor. Uygulama iTunes App Store’da ücretsiz olarak indirilebiliyor.

iTunes App Store’un tavsiye ettiği en iyi iPad uygulamaları
monument-valley-ipad-101214
2014’ün en iyi iPad oyunu: Monument Valley

Apple’ın bu yıl içinde verdiği tasarım ödülünün sahibi olan Monument Valley, aldığı ödülün hakkını veriyor ve ilk bakışta tasarımıyla oyun severlerin dikkatini çekmeyi başarıyor. Fantastik mimari ve imkansız geometrinin gerçek üstü bir keşfi olarak lanse edilen oyunda, oyuncular sessiz prenses Ida’ya rehberlik ediyor. Monument Valley’yi indirmek için 8,49 TL ödemek gerekiyor.

World-of-tanks-blitz-101214

2014’ün en iyi ikinci iPad oyunu: World of Tanks Blitz

Wargaming’in geliştirdiği ve yayınlandığı tüm platformlarda büyük bir ilgi gören MMO aksiyon oyunu World of Tanks Blitz, aynı ilgiyi iPad kullanıcılarından ve iTunes App Store editörlerinden de görmeyi başardı. iPad üzerinde de PC ve Xbox 360 versiyonlarında olduğu gibi etkileyici gözüken oyun, 100’den fazla tank, etkileyici grafikler ve sezgisel dokunmatik kontrollerle oyuncuları avucunun içine almayı başarıyor. World of Tanks Blitz, iTunes App Store’dan ücretsiz olarak indirilebiliyor.

iTunes App Store’un tavsiye ettiği en iyi iPad oyunları
İLGİLİ HABERLER