Manşetler

Türk Telekom iPhone SE çıkış tarihi olarak 8 Nisanı verdi

 

iphone se çıkış tarihi

Apple’ın hafta başında tanıttığı 4 inç ekranlı yeni iPhone’unun nisan ayı başında Türkiye’ye geleceği açıklanmıştı. Şimdi Türk Telekom sayesinde iPhone SE çıkış tarihi hakkında daha net bir bilgiye sahip oluyoruz.

Türk Telekom yaptığı açıklamayla iPhone SE’yi 8 Nisan tarihinden itibaren Türk Telekom mağazalarında satışa sunacağını açıkladı. Türk Telekom bu bilgi dışında yeni Apple telefonu için hangi kampanyaları düzenleyeceğini belirtmedi. 8 Nisan tarihine geldiğimizde iPhone SE’nin sözleşmeli Türk Telekom teklifleri hakkında da bilgi sahibi oluruz.

iPhone SE fiyatı hakkında Apple’dan bilgi ürünün tanıtılmasıyla birlikte gelmişti. 16 GB saklama alanlı versiyonu 1999 TL’den, 64 GB saklama alanlı versiyonu da 2399 TL’den satışa sunulacak. Bu arada Apple yeni iPhone için siparişlerini 29 Mart tarihinden itibaren almaya başlıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: iPhone SE, iPhone 5s ve iPhone 5c karşı karşıya

SE, iki yıl önce çıkan iPhone 5S’in tasarımını daha güncel teknik özelliklerle sunuyor. Telefonda yine 4 inç, 640 x 1136 piksel çözünürlüklü Retina ekran bulunmasına rağmen, iPhone 6s ve 6s Plus’ta yer alan Apple A9 işlemci, 2 GB RAM, 12 megapiksel arka kamera, 4K video kaydı, Live Photos gibi özellikleri bu akıllı telefonda da görüyoruz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: iPhone SE, iPhone 6s ve iPhone 6 karşı karşıya

İLGİLİ HABERLER