Teknoloji

iPhone SE 32 GB ve 128 GB kapasiteli modellerle yola devam edecek

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

iphone se 32 gbiPhone SE, Apple tarafından geçtiğimiz yıl duyurulmuştu. 4 inç ekranlı telefon, 16 ve 64 GB depolama alanı seçenekleriyle raflardaki yerini almıştı. Apple, aradan geçen bir yılın ardından 4 inç ekranlı telefonun depolama alanı seçeneklerinin kapasitesini ikiye katladı. iPhone SE 32 GB ve 128 GB kapasiteli modellerle yola devam edecek.

Dahili depolama alanının artırılması dışında iPhone SE’nşn özellikleri değişmiyor. Görsel anlamda iPhone 5s ile neredeyse aynı olan akıllı telefonun bileşenlerinin ise önemli bir kısmı iPhone 6s ile aynı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: iPhone SE İncelemesi

Pek çok kullanıcı iPhone SE’yi, kolay kontrol edilebilir boyutu ve tek elle kullanıma uygunluğu nedeniyle tercih ediyor. Apple’ın güçlü A9 işlemcisini barındıran telefonda 12 megapiksel çözünürlüklü arka kamera bulunuyor.

iPhone SE 32 GB ve 128 GB kapasiteli modelleriyle 24 Martta yeniden raflarda olacak

iPhone SE’nin yeni versiyonları, depolama alanlarındaki artışa rağmen, eski muadilleriyle aynı fiyat karşılığında satılacak. 32 GB model için 2399 TL, 128 GB model içinse 2899 TL ödemek gerekiyor. Yeni versiyonlar, 24 Mart itibarıyla satışa sunulacak.

İLGİLİ HABERLER