Teknoloji

iPhone SE 2 sızıntısı telefonun özellikleri konusunda ipucu veriyor

iphone se 2iPhone SE 2 hakkındaki dedikodular son zamanlarda yeniden ivme kazanmış durumda. Bu dedikoduların her birinde farklı bir özelliğe işaret ediliyor. Kimi kaynaklarda köklü bir tasarım değişikliğinden bahsedilirken, kimi kaynaklarda da donanımsal anlamda küçük değişiklikler yapılacağı belirtiliyor.

İnternete sızan ve yeni iPhone SE’ye ait olduğu söylenen fotoğraflar da telefona dair dikkat çekici ipuçları veriyor. Telefonu farklı açılardan gösteren fotoğraflarda özellikle iki nokta ön plana çıkıyor. Cam arka panelin varlığı, Apple’ın telefonda kablosuz şarj desteği sunma ihtimalini akıllara getiriyor. İkinci nokta olarak ise 3.5 mm. kulaklık jakının varlığı göze çarpıyor. iPhone 7’den itibaren akıllı telefonlarından kulaklık jakını çıkaran Apple’ın yeni iPhone SE’de “geri adım” olarak nitelenebilecek bir hamle yapma ihtimali kulağa ilginç geliyor.

İnternete sızan fotoğrafların kaynağının Çin olması, güvenilirlik konusunda akıllara bazı soru işaretleri getiriyor. Ancak son dönemde SE 2 ile ilgili dedikoduların artmış olması da, fotoğrafların gerçek olabileceği düşüncesini akıllara yerleştiriyor.

iPhone SE 2 konusunda Apple’dan resmi bir işaret gelmiş değil. Ancak sızıntıların yoğunlaşması, telefonun yakında resmiyet kazanma ihtimalini kuvvetlendiriyor. Apple’ın yeni iPhone SE’yi mayıs ayı içinde biraz “sessiz sedasız” biçimde tanıtması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER