Vic Gundotra, 2014’e kadar Google bünyesinde sosyal ağlardan sorumlu kıdemli başkan yardımcısı olarak görev yapmıştı. Gundotra’nın tercihleri, Google’dan ayrıldıktan sonra biraz değişmiş gibi görünüyor. Eski Google yöneticisi, Facebook’tan yaptığı paylaşımda iPhone 7 Plus ve DSLR-vari kamera yeteneklerini övdü.
Bir şirketin eski yöneticisi olmak, o şirketi sürekli olarak övmek gerektiği anlamına gelmiyor. Apple’ın kurucularından Steve Wozniak’ın kurucusu olduğu şirketi zaman zaman çok sert biçimde eleştirdiği biliniyor. Övgünün paylaşıldığı yerde eleştirinin de paylaşılmasını doğal karşılamak gerekiyor.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Apple’ın katlanabilir iPhone planında Duo Max da var

Apple iPhone Duo’nun iPad mini’nin yerini alabileceğini kabul ediyor

Apple’ın iPhone için geliştirdiği oyun kumandaları ortaya çıktı

iPhone 18 Pro Max’in ABD ve Türkiye modelleri modemle ayrılıyor

Apple, iOS 27 ile sağlık yaşınızı iPhone’da gösterecek
Gundotra’yı Apple’ı övmeye teşvik eden ise iPhone 7 Plus’ın kamerası ve bu kamerada bulunan portre modu oldu. iPhone’uyla çocuklarının yüksek kaliteli iki fotoğrafını çeken eski Google yöneticisi, artık DSLR kamerasını evde bıraktığını dile getirdi. Gundotra, “DSLR’ın sonu çoktan geldi.” gibi iddialı bir ifade de kullandı.
iPhone 7 Plus DxOMark testinde zirveye çıkamadı
iPhone’lar ilk günden bu yana etkileyici kamera yetenekleriyle dikkat çekseler de, son zamanlarda DxOMark gibi organizasyonların kamera testlerinde zirveye çıkamıyor. Bir dönem Google Pixel’in zirvede olduğu listenin en üst basamağında şu sıralarda HTC U11 bulunuyor. iPhone 7 ailesi ise 86 puan ile ilk 10’un da gerisinde yer alıyor.
Günün Öne Çıkan Fırsatları

REKLAM — Bu içerikte satış ortaklığı bağlantıları bulunmaktadır. Bu bağlantılar üzerinden yapılan alışverişlerden Teknoblog komisyon kazanabilir.





