Teknoloji

iPhone 5S’in çift LED flaş taşıyacağına dair kanıtlar artıyor

iPhone 5S’in çift LED flaşa sahip olacağına dair iddiaları destekleyen bir fotoğraf geçtiğimiz hafta içinde yayınlanmıştı. Bunun hemen ardından gelen bir başka fotoğraf da aynı iddiayı destekliyor. iPhone 5S’in arkasında yer alacak bir yerine iki lamba mevcut iPhone 5 sahiplerinin iPhone 5S’e geçiş yapması için ikna edici bir sebep olabilir mi?

iphone-5s-flas-1-240613

iPhone 5S olarak piyasaya çıkacağı iddia edilen cihazla ilgili birçok bilgiye rastladık. Lojik devresinden ekranına, arka panelinden onun gerisinde yer alanlara kadar birçok detaya sahne olduk. Meydana gelen bu sızıntıların içerdikleri birbirine o kadar yakın ki, aslında bu parçaların hepsini birleştirdiğimizde iPhone 5S için anlamlı bir resim elde edebiliriz.

iphone-5s-flas-2-240613

iPhone 5S muhtemelen iPhone 5 ile aynı kasaya sahip olacak, bu da kalınlık, genişlik ve uzunluk gibi unsurların aynı kalacağını gösteriyor; belki milimetrik farklar olabilir, bunu da ihtimal dışı bırakmamak gerekiyor. Arkada yer alacak çift flaş iki modeli birbirinden ayırmak için kullanılabilecek en önemli unsurlardan biri olacak gibi görünüyor. iPhone 5S’te yer alacak çift flaş sayesinde özellikle düşük ışıklı ortamlarda çekilen fotoğraflarda daha fazla ışık, dolayısıyla daha fazla parlaklık sağlanmış olacak.

iphone-5s-flas-3-240613

Bu arada iOS 7’de yer alan Kontrol Merkezi ile birlikte iPhone sahiplerine cihazlarının arkasında yer alan kamera ışığını bir el feneri gibi kullanma fırsatı verilecek. Dolayısıyla iPhone 5S sahipleri çok daha parlak bir el fenerine de sahip olacak.

iphone-5s-el-feneri-240613

İlgili >> SlashGear

>> iPhone 5S’i beklemek istemeyenler için iPhone 5

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER