Yurtdışında piyasaya sürülen iPhone 4S’in kullanıcıları çok memnun ettiği ortaya çıktı. ChangeWave Research adlı bir araştırma şirketi tarafından ABD’de gerçekleştirilen müşteri memnuniyet aratırmasına göre iPhone 4S sahiplerinin yüzde 77’si cihazlarından çok memnun. Siri ise en çok hoşa giden özellikler listesinde başı çekiyor. İkinci sırada kullanım kolaylığı, üçüncü sırada ise 8 megapiksel kamera yer alıyor. Araştırma, müşteri memnuniyet oranının da iPhone 4’ünkinden daha yüksek olduğunu gösteriyor.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

iPhone Air 2 çift kamera ve daha büyük pil iddiasıyla gündemde

Apple CEO’sundan zam sinyali: iPhone ve Mac fiyatları yükselebilir

Apple’ın katlanabilir iPhone planlarında değişiklik olmadığı öne sürüldü

Apple’ın yeni Siri tasarımı iPhone 18 Pro hakkında ipucu veriyor olabilir

iPhone 18, 12 GB RAM ile güçlü Siri AI desteği alabilir
Ne var ki, iPhone 4S ile ilgili şikayetlerinde yok olmadığı görülüyor. Katılımcıların yüzde 38’i iPhone 4S’in bataryasının çabuk bitmesinden şikayet ederken yüzde 30’luk bir kesim de 4G bağlantı teknolojisinin yokluğundan yakınmış. Bir zamanlar iPhone’un en büyük problemi olarak dile getirilen düşen çağrılar yine listede yer almaya devam ediyor, ancak oranının yüzde 8’e düşmüş olması AT&T’nin şebekesini iyileştirmesine ya da iPhone 4S’in bu ülkede Verizon Wireless ve Sprint gibi diğer operatörler tarafından da satılmasına bağlanabilir.
iPhone 4S 16 Aralıkta Turkcell, Vodafone ve Avea tarafından Türkiye’de de satışa sunuluyor. Bakalım, bizde bu cihaz ne kadar ilgi görecek ve memnuniyet ne derecede olacak, bunu zamanla görüyor olacağız. iPhone 4S ile ilgili daha detaylı bilgi isteyenler hazırlamış olduğumuz detaylı iPhone 4S incelemesine göz atabilirler.
İlgili – ChangeWave Research
⚡️⚡️ BU FIRSATLAR İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR ⚡️⚡️
Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.



