Fırsatlar

iPhone 15 Pro Max 512 GB modelinde 2.000 TL’lik indirim var

iphone 15 pro max

Apple’ın 2023 model iPhone’ları içinde yer alan iPhone 15 Pro Max‘in 512 GB kapasiteli versiyonunun fiyatı 84.999 TL. Hepsiburada, bu telefonun Mavi Titanyum versiyonunu kısa bir süre için, 2.000 TL’lik indirimle 82.999 TL’ye satıyor.

iPhone 15 Pro Max özellikleri

Apple, son teknoloji harikası iPhone 15 Pro Max ile kullanıcıların beklentilerini bir kez daha zirveye taşıyor. 6,7 inç boyutundaki büyüleyici ekranı, 6 inç ve üzeri segmentte geniş bir görsel alan sunuyor. Bu etkileyici ekran, her içeriği özgün renkleri ve keskin ayrıntılarıyla gözler önüne sererken, yüz tanıma özelliği de cihaz güvenliğini üst düzeye çıkararak kişiselleştirilmiş bir kullanım deneyimi sağlıyor.

Donanım konusunda da iddialı olan iPhone 15 Pro Max, 512 GB dahili hafıza ile fotoğraf, video ve uygulamalar için geniş bir depolama alanı sunuyor. 8 GB RAM kapasitesi ile çoklu görevler ve oyunlar sırasında bile kusursuz bir performans sergileyen cihaz, 4852 mAh kapasiteli güçlü bir pile sahip. Bu pil, kablosuz şarj desteği sayesinde kullanıcıların hayatını kolaylaştıran pratik bir özelliği de beraberinde getiriyor.

Fotoğraf ve video çekimi konusunda profesyonelleri bile tatmin edecek özelliklere sahip olan iPhone 15 Pro Max; 48 MP ana kamera ile yüksek çözünürlükte RAW fotoğraflar ve 24 megapiksel çözünürlükte normal modda fotoğraflar çekerken, ekstra 12 MP çözünürlüklü lensler zengin detaylar ve geniş açı imkanı sağlıyor. 12 MP ön (selfie) kamera ile de yüksek kaliteli özçekimler yapmak mümkün. Ayrıca, tüm bu özellikler Apple Türkiye Garantisi güvencesi altında kullanıcılarla buluşuyor.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER