Teknoloji

Apple’dan iPhone 13 için iki yeni reklam

iphone 13

Apple iPhone 13 serisi için iki yeni reklam filmi yayınladı. Bu reklamlardan biri telefonun Seramik Kalkan olarak adlandırılan güçlendirilmiş camını, diğeri ise su sıçramalarına karşı dayanıklılığı öne çıkarıyor.

Her iki reklamda da “Sakin olun, bu iPhone” sloganı kullanılıyor. Apple bu sloganı daha önce iPhone 12 serisinin reklamlarında da tercih etmişti.

“Edge” adını taşıyan reklam filminde masanın köşesinde duran bir iPhone yakın çekimde görülüyor. Ardından telefon çalıyor ve titreşimle birlikte iPhone biraz daha köşeye sürükleniyor. Telefon en köşeye geldikten sonra kameranın açısı değişiyor ve iPhone’u alttan çekmeye başlıyor. Son bir titreşimle telefonun düşmesinin ardından ekranda “Sakin olun, bu iPhone” yazısı görülüyor ve reklam sona eriyor.

“Shake” isimli diğer reklamda ise havuz başında şezlongda oturan bir kadın görülüyor. Bu sırada fonda Bekon’dan “Cold as Ice” çalıyor. Kadının yanındaki köpek birden havuza atlıyor ve sonrasında da çıkıp şezlongdaki kadına bakıyor. Kadının gözleri birden korkuyla açılıyor ve bu sırada köpek kendisini sallamaya ve her tarafa su sıçratmaya başlıyor. Video bunu ağır çekimle gösteriyor. Ağır çekimle telefonun arkasına su damlaları düşüyor, ekranda “Sakin olun, bu iPhone” yazısının görülmesiyle birlikte reklam sona eriyor.

Apple iPhone 13 serisini geçtiğimiz sonbaharda piyasaya sürmüştü. Bunların şirketin seri için hazırladığı son reklamlar olması muhtemel görünüyor.

İLGİLİ HABERLER