Teknoloji

iPhone 11 Pro ile çekilen fotoğraflar: Ultra geniş kamera ve gece modu farkı

iphone 11 pro kamera

Apple iPhone 11 ve iPhone 11 Pro modellerini yurt dışında satışa sundu. Dünyanın dört bir yanındaki iPhone 11 Pro sahipleri yeni telefonlarıyla çektikleri fotoğrafları sosyal medyada paylaşıyor. Cihazın arkasında bulunan üçlü kamera sistemi birçok kullanıcının favorisi gibi görünüyor. Ultra geniş açılı kamera da sahiplerinin beğenisini kazanmışa benziyor.

iPhone 11 Pro’nun ultra geniş açılı kamerası 13mm eşdeğer odak uzaklıklı lens barındırıyor. Bu sayede kullanıcılar bir sahneye daha fazla alanı, nesneyi veya kişiyi sığdırabiliyor. iPhone 11 Pro sahipleri de çektikleri etkileyici fotoğrafları sosyal medya hesaplarında paylaşıyor. Bu yazıda iPhone 11 Pro ile çekilen fotoğraflar içinden seçilen çeşitli örnekler yer alıyor.

Ultra geniş açılı kamera kadar dikkat çeken ve beğeni toplayan bir başka unsur da yeni gelen Gece modu oluyor. Bu mod gece çekimlerinin daha aydınlık ve renkler açısından da daha canlı olmasına katkıda bulunuyor.

Yakında Apple’ın iPhone 11 ve iPhone 11 Pro ile çekilmiş fotoğraflardan oluşan Shot On iPhone (iPhone ile Çekildi) kampanyası başlayacaktır. Orada göreceğimiz ve profesyonel fotoğrafçıların elinden çıkmış kareler olacaktır. Amatör fotoğrafçıların veya normal kullanıcıların elinden çıkan kareler yeteri kadar etkileyiciyken, o kampanyada göreceklerimizin nasıl olacağını şimdiden merak ediyoruz.

İLGİLİ HABERLER