Teknoloji

Apple’ın iPhone 11 Pro için hazırladığı reklamları izleyin

iphone 11 pro

Apple, iPhone 11 Pro için hazırladığı iki reklam filmini yayınladı. Reklamların ikisinde de telefonun haddiden fazla sert muameleyle karşı karşıya kaldığı ve buna karşı dik durmayı başardığı görülüyor.

Apple’ın yayınladığı reklamlardan biri, iPhone 11 Pro’nun dayanıklılığına vurgu yapıyor. Yüksek hızlı bir rüzgar tüneline yerleştirilen telefonun üstüne günlük hayatta kullanılabilecek bir sürü obje fırlatılıyor. İlk olarak çocuk oyuncakları ve sebzelerle telefona saldırılıyor. Ancak bunların hiçbiri telefona hasar veremiyor.

Daha sonra buz küpleri ve saç fırçalarının devreye girmesiyle işler biraz daha sertleşiyor. Bunların hepsi iPhone 11 Pro’ya çarpıp sekerken, telefonda bir çizik bile oluşmuyor. Final ise telefonun üstüne bırakılan düğün pastasıyla yapılıyor. Ardından fıskiyeler devreye giriyor. Pasta telefonun üstünden kayıp düştüğünde iPhone 11 Pro’da hiçbir hasarın olmadığı görülüyor. Telefonun üstünde sadece biraz krema kalıyor.

İkinci reklamda ise iPhone 11 Pro’nun üç lensli arka kamera sistemi üstüne odaklanılıyor. Bu sistemin yetenekleri de, yine rüzgar tünelinde, zarif ve uzun tüylü bir köpek eşliğinde gösteriliyor.

iPhone 11 Pro için sipariş dönemi başladı

Reklam, kullanıcılara iPhone 11 Pro’nun lensleri arasındaki farkları anlatma konusunda etkili olacak gibi görünüyor. Ancak reklamda üstünde durulan noktalar arasında en çok Gece modu dikkat çekiyor. Reklamdaki Gece modu örneğinin Apple’ın hafta içinde tanıtım etkinliğinde sahnede gösterdiği örneklerden çok daha etkileyici olduğu rahatlıkla söylenebilir.

iPhone 11 Pro için yurt dışında sipariş dönemi 13 Eylül itibarıyla başladı. Telefon, 20 Eylül itibarıyla satışa sunulacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER