Manşetler

Apple iPad Air 3’ü mart ayında tanıtmayı planlıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

ipad air 3

Yeni bir iPad Air yolda görünüyor. 9to5Mac sitesinin haberine göre Apple yenilenmiş iPad Air modelini mart ayı ortalarında düzenleyeceği bir etkinlikte tanıtacak. Böylelikle iPad Air serisi bir yılı aşkın zamanın ardından güncellenmiş olacak. Air 2 Ekim 2014’te tanıtılmış, ancak Apple 2015 sonbaharında iPad Air 3’ü pas geçerek sadece iPad Pro ve iPad mini 4’ü çıkarmıştı.

Yeni iPad modeliyle nelerin beklendiği noktasında fazla detay yok, ancak 9to5Mac sitesi Air’ın ek hoparlörler ve arka kamerasına flaş eklentisi gibi dedikodulara dikkat çekiyor. En önemlisi, site Apple’ın Air’ın Apple Pencil ile çalışan bir versiyonunu test ettiğini öne sürüyor. Apple’ın Pro’ya has bu özelliği standart iPad Air tablete getirmek istemesi çok da şaşırtıcı olmaz, ancak bunu sadece birkaç ay sonra görmek şaşırtıcı sayılabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: iPad Pro İncelemesi

Apple’ın duyuru için 14 Mart tarihinde bir etkinlik düzenlemeyi planladığı söyleniyor. Apple’ın bu tarihte iPhone 5SE ve birkaç yeni Apple Watch kayış tasarımı tanıtması da bekleniyor. Ayrıca Apple bu etkinliği iOS ve watchOS sürümlerinin çıkışlarını duyurmak için de kullanılabilir. Bu ayın başlarında beklenen yeni iOS sürümünün öne çıkan özelliklerini duyuran Apple, geliştiricilerin ve meraklı beta kullanıcılarının bunları deneyimlemesine izin veriyor. iOS 9.3 ile okullarda kullanılan iPad’ler için birden fazla hesap desteği, ayrıca iOS cihazları için ekran ışığı rengini ılıklaştırma imkanı gelecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: iPad mini 4 İncelemesi

İLGİLİ HABERLER