Teknoloji

iOS 17.2 ile iPhone kullanıcılarına özelleştirilmiş uyarı tonları belirleme imkanı

ios 17.2

Apple, iOS 17.2 güncellemesiyle iPhone kullanıcılarına küçük, ama fark yaratacak bir yenilik de sunuyor. Bu güncelleme, özellikle kullanıcıların en çok talep ettiği özelliklerden biri olan varsayılan bildirim sesini değiştirme imkanını sağlıyor.

iOS 17 ile getirilen varsayılan bildirim sesi, bazı kullanıcılar tarafından beğenilmemişti. Apple, bu eleştirilere kulak vererek, kullanıcıların telefonlarının bildirim seslerini kişiselleştirebilmeleri için bir yol sunuyor. Kullanıcılar artık, iPhone ayarlarındaki “Ses ve Dokunuş” menüsüne girerek “Saptanmış Uyarılar” seçeneğinden istedikleri bildirim sesini, diğer bir deyişle uyarı tonunu seçebiliyorlar. Ayrıca, iTunes Store’un zil sesleri mağazasından farklı seçenekleri de tercih edebilirler.

Bu özelleştirme seçeneği, iPhone kullanıcılarına kişisel tercihlerine göre bir deneyim sunmanın yanı sıra, cihazın kullanımını daha da keyifli hale getiriyor. Öte yandan iOS 17.2 güncellemesi, Günlük Uygulaması gibi yeni özellikler ve çeşitli performans iyileştirmeleri içeriyor. Özellikle, iPhone 15 Pro ve Pro Max modellerine yönelik eklemeler ve Mesajlar uygulamasındaki yenilikler dikkat çekiyor. Hava Durumu uygulamasındaki geliştirmeler ve günlük kullanımda karşılaşılabilecek bazı sorunların çözümleri de güncelleme ile birlikte geliyor.

Video: iOS 17.2 ile gelen yenilikler

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER