Teknoloji

iOS 10.3.2, macOS Sierra 10.12.5, watchOS 3.2.2 ve tvOS 10.2.1 yayınlandı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

ios 10.3.2

Apple bu akşam saatlerinde iOS 10.3.2, macOS Sierra 10.12.5, watchOS 3.2.2 ve tvOS 10.2.1 güncellemelerini yaklaşık bir ay süren beta test sürecinin ardından yayınladı.

iOS, macOS, watchOS veya tvOS işletim sistemlerinde en son bir ay önce yapılan güncellemelere göre gözle görülür değişiklikler bulunmuyor. Bu en son sürümler daha çok genel kararlılık, güvenlik ve küçük hata düzeltmelerine odaklanıyor gibi görünüyor.

iPhone 7’de güncelleme dosyasının büyüklüğü 176,7 MB olurken, Apple Insider’a göre iPhone SE’de 167,5 MB, iPhone 7 Plus’ta ise 195,9 MB’lık bir güncelleme dosyasının kablosuz bağlantı üzerinden indirilmesi gerekiyor. Tabii ki, güncelleme iTunes’dan da indirilebiliyor. Bu arada güncelleme dördüncü nesil iPad, iPad mini 2, iPhone 5, altıncı nesil iPod touch ve bundan daha yeni iOS cihazlarına kurulabiliyor.

watchOS 3.2.2 güncellemesi de benzer şekilde ufak çaplı bir güncelleme olarak dikkat çekiyor. watchOS 3.2 ile birlikte Sinema Modu olarak adlandırılan, bilek kaldırıldığında bile saatin ekranının açılmamasını sağlayan özel bir mod gelmişti. Bu en son güncellemenin de kurulması için bağlı olan iPhone’da Apple Watch uygulamasının açılması, akıllı saatin şarj istasyonu üstünde olması ve kalan pil miktarının en az yüzde 50 olması gerekiyor.

tvOS 10.2.1’de de herhangi bir gözle görülür yenilik olmadığı belirtiliyor. Güncellemeler Ayarlar içinde bulunan Yazılım Güncelleme bölümünden kurulabilir.

Benzer şekilde macOS Sierra 10.12.5 güncellemesi de kararlılık ve güvenlik odaklı bazı iyileştirmeler içeriyor. Güncellemeyi Mac App Store’daki Güncellemeler bölümünden kurabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER