Teknoloji

Infinix Smart 8 HD’nin tanıtım tarihi belli oldu, görselleri paylaşıldı

infinix smart 8 hd

Smart 8‘i kısa süre önce tanıtan Infinix, bu telefonun yanına yeni bir cihaz daha eklemeye hazırlanıyor. Infinix Smart 8 HD, 8 Aralık’ta gözler önüne çıkacak. Şirketin Hindistan ofisinden yapılan paylaşımda Smart 8 HD’nin tasarımını ve renk seçeneklerini görmek de mümkün oluyor.

Smart 8 HD kristal yeşili, parlak altın, kereste siyahı ve galaksi beyazı renk seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkacak. Telefonun arkasındaki kare ve yuvarlak şekilli kamera modülünde ise iki kamera ve yuvarlak bir flaş bulunuyor.

Düz çerçeveleri olan Smart 8 HD’nin güç butonu ve ses kontrol tuşları sağ kenarda yer alıyor. SIM kart yuvası ise sol kenara yerleştirilmiş. Infinix’ten yapılan açıklamada, “Smart 8 HD, bütçeye uygun akıllı telefon ortamında bir paradigma değişikliği vadediyor ve önceki modele kıyasla birçok yükseltmeye sahip olacak” ifadesi kullanılıyor.

Infinix Smart 8 HD 90 Hz ekranla gelecek

Tüm özellikler detaylı şekilde paylaşılmasa da, 6.6 inç büyüklüğünde HD+ 90 Hz ekranın varlığı doğrulanmış durumda. Güneş ışığının altında iyi görülebildiğine dikkat çekilen ekranın maksimum parlaklık seviyesi ise 500 nit. Parmak izi tarayıcısı kenarına yerleştirilen telefonda USB-C girişi ve UFS 2.2 depolama mevcut.

Infinix Smart 8 HD hakkında bilinenler şu an için bunlarla sınırlı. Ancak tanıtım öncesinde yeni detayların paylaşılması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER