Teknoloji

Infinix Note 30 Türkiye’de satışa sunuluyor

infinix note 30

Bir süre önce resmi duyurusu yapılan Infinix Note 30, Türkiye’de satışa sunuluyor. Tasarımıyla dikkat çeken Note 30, güçlü pil performansı ve oyun deneyimini yukarıya çeken iyileştirmeleriyle segmentindeki standartları yukarıya taşımayı hedefliyor. Akıllı telefonun bölgesel lansmanı

45W Çok Yönlü Hızlı Şarj özelliği sayesinde telefonun 5000 mAh kapasiteli pili 30 dakika içinde yüzde 75 doluluk oranına ulaşıyor. Bypass Şarj özelliği ile oyun oynarken aşırı ısınma endişesi olmadan hızlı ve kolay şarjı mümkün hâle getiriyor. Helio G99 işlemciye sahip olan Note 30’da JBL tarafından ayarlanan ses özellikleri de kullanıcıları bekliyor.

6.78 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüklü ekranla gelen Note 30, Smart Refresh ve Magellan Engine özelliklerinden yararlanarak 120Hz yenileme hızını kullanıma göre ayarlıyor, daha az güç tüketirken daha akıcı bir deneyim sağlıyor. Ekranda uzun ekran süresi boyunca kullanıcıların gözlerini koruyan TUV Rheinland Sertifikasına sahip bir göz koruma modu da bulunuyor.

infinix note 30

Note 30’un 5000 mAh kapasiteli pili, yukarıda da belirttiğimiz gibi 45W hızlı şarj desteğine sahip. Bu destek sayesinde sadece 5 dakikalık bir şarj işlemiyle 2,66 saat boyunca video izlemek, 2 saat oyun oynamak veya 5,5 saat boyunca telefonla konuşmak mümkün oluyor. Çok yönlü şarj özelliği sayesinde acil durumlarda başka cihazları şarj ederek taşınabilir batarya görevi üstleniyor.

infinix note 30

Note 30’da ana kamera görevini 64 megapiksel çözünürlüklü OV64B40 sensör üstleniyor. 2 megapiksel derinlik sensörü ve QVGA AI kamera da sistemi tamamlıyor. Ön tarafta ise 16 megapiksel çözünürlüklü kamera kullanıcıları bekliyor. Note 30’da hem arka hem de ön kamera aynı anda kullanılabiliyor.

infinix note 30

Infinix Note 30’da MediaTek Helio G99 işlemciye 8 GB RAM eşlik ediyor. Sanal RAM özelliği sayesinde bu kapasitenin üstüne 5 GB daha eklenebiliyor. Telefonun dahili depolama alanı seçenekleri ise 128 ve 256 GB.

Infinix Note 30 Türkiye fiyatı ne kadar?

Infinix Note 30, mavi ve siyah renk seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkıyor. Telefonın 128 GB versiyonu için 9499 TL, 256 GB versiyonu içinse 9999 TL ödemek gerekiyor. Note 30 lansmana özel sınırlı sayıda kulaklık hediyesiyle birlikte tüm yetkili teknoloji marketlerde satışa çıkıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER