Eğlence

Idris Elba Cyberpunk 2077’ye geliyor

idris elba cyberpunk 2077
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Cyberpunk 2077 için hazırlanan ilk indirilebilir içerik paketi 2023’te oyuncularla buluşacak. Bu paket PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X ile S’te oyuna eklenecek. Idris Elba Cyberpunk 2077 paketinin en dikkat çekici parçası olarak ön plana çıkıyor.

Cyberpunk 2077’nin yeni paketi “Phantom Liberty” adını taşıyor. Idris Elba bu paketle oyuna eklenen FIA ajanı Solomon Reed’i canlandırıyor. Oyuna Night City isimli yeni bir bölge de eklenirken; CD Projekt Red’den verilen bilgiye göre, bu yeni eklemelerin hepsi “imkansız bir casusluk ve hayatta kalma görevi” oluşturacak.

Phantom Liberty’yi indirmek için para ödemek gerekecek. Paketin fiyatı konusunda henüz bilgi verilmiş değil.

Idris Elba Cyberpunk 2077’nin ilk yıldızı değil

Cyberpunk 2077’nin 2020’nin aralık ayında yayınlanmıştı. Oyun çıkış dönemindeki sorunları nedeniyle ciddi eleştirilere maruz kalmıştı. Yayınlanan yamalarla oyunun sorunları giderilmiş ve kararlılığı kuvvetlenmişti.

Idris Elba Cyberpunk 2077’de boy gösteren ilk popüler aktör değil. Oyun çıkışı Keanu Reeves ile yapılmıştı. CD Projekt Red’den verilen bilgiye göre, önümüzdeki dönemde başka ünlü isimleri de oyunda görmek mümkün olacak.

İLGİLİ HABERLER