Teknoloji

i-Life Digital uygun fiyatlı bilgisayarlarıyla Türkiye pazarına giriş yapıyor

i-life digitalOrta Doğu ve Afrika bölgesinde PC pazarının en hızlı büyüyen şirketlerinden biri olan i-Life Digital Technology, Arena Bilgisayar ve Hepsiburada işbirliğiyle Türkiye pazarına giriş yapıyor. Türkiye’nin de listeye dahil olmasıyla birlikte i-Life’ın faaliyet gösterdiği ülke sayısı 43’e yükseldi.

Şirketin Türkiye’de piyasaya süreceği modeller arasında dizüstü bilgisayarlar ZED AIR ve ZED AIR 3, taşınabilen ve dahili pile sahip olan “Hepsi Bir Arada” bilgisayar ZED PC ve dönüştürülebilir dizüstü bilgisayar ZED NOTE 11 bulunuyor.

ZED AIR 3

i-Life Küresel Satış ve Pazarlama Direktörü Deepak Bhatia, Türkiye’ye girişleri konusunda şu ifadeleri kullandı: “i-Life olarak uluslararası ürünlerimizi Türkiye piyasasına sürmekten dolayı çok mutlu ve gururluyuz. Bu ilk lansmanımızda bölgede oldukça sevilen, bütçe dostu amiral gemisi ZED serisi ürünlerimizi getiriyoruz. ZED serisi dizüstü bilgisayarlar üst seviye özellikleriyle bilinmenin yanı sıra uygun fiyatlarıyla da öne çıkıyorlar. Örneğin ultra ince dizüstü bilgisayarımız ZED AIR 3, yalnızca 1,35 kg’lık ağırlığı ile sınıfının en hafifi olarak fark yaratıyor. Hepsiburada’nın geniş erişimi ve hizmet sunma becerisi, Türkiye’ye giriş stratejimizin doğal tercihi haline getirdi. Hepsiburada ile iş ortağı olarak Türk tüketicilerin talepkâr yapısına uygun dünya sınıf ürünleri getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İnovatif ürünler geliştirerek insanların yaşamlarını zenginleştirmeyi misyon edindik. Ürünlerimizin, Türkiye’deki erişilebilir fiyatlı bilgisayar kategorisindeki önemli bir açığı kapatarak daha fazla seçenek sunacağına eminiz.”

ZED AIR

i-Life’ın Türkiye’deki dağıtıcılığını üstlenen Arena Bilgisayar’ın CEO’su Serkan Çelik ise işbirliğini şu sözlerle değerlendirdi: “i-Life markalı kişisel bilgisayarların Türkiye’deki dağıtımını gerçekleştirmekten dolayı büyük memnuniyet duyuyoruz. i-Life ürünlerinin, Arena’nın dağıtım gücüyle birlikte erişilebilir PC segmentinde başarılı olacağından ve tüm PC pazarında büyüyeceğinden eminiz.”

ZED PC

i-Life ürünlerinin Türkiye’deki öncelikli adresi olan Hepsiburada’nın satış müdürü Onur Ürkmez ise i-Life’ın Türkiye’ye girişi konusunda şunları söyledi: “i-Life markalı bütçe dostu dizüstü bilgisayarları Türkiye piyasasına özel olarak sunmanın heyecanını yaşıyoruz. Geniş ürün gamına sahip i-Life ürünlerinin, Hepsiburada’nın eşsiz yetenekleri ile bir araya geldiğinde ülkenin her bir noktasına başarıyla ulaşacağına olan güvenimiz tam. Böylece ilk kez dizüstü bilgisayar sahibi olanların taleplerini karşılamakla birlikte, dizüstü bilgisayar pazarını da geliştireceğini düşünüyoruz.”

ZED NOTE

i-Life Digital’ın Türkiye’ye merhaba dediği ürünleri, uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor. ZED AIR 700 TL, ZED AIR 3 1299.99 TL, ZED NOTE 949.99 TL, ZED PC ise 1299.99 TL’lik fiyatlarla Hepsiburada’da satışa sunuldu.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER