Teknoloji

Huawei’nin CES 2013’te beklenen telefonları Ascend D2, Mate ve W1’e ait resmi basın fotoğrafları sızdı

Huawei’nin CES 2013’e nelerle geleceği konusunda az çok bilgimiz var. Bizzat şirket yöneticisi tarafından verilen ipucuyla yetinmeyenler için belki son zamanlarda sızdırdığı resmi basın fotoğraflarıyla haklı bir üne kavuşan @evleaks tarafından geçilen yeni fotoğraflar tatmin edici olabilir. Ekibin birlikte çalıştığı Unwired View sitesine sağladığı basın fotoğraflarında üç farklı cihaz yer alıyor.

Bu üç telefonun ilki olan Ascend W1 hakkında daha önce de çeşitli bilgiler elde etmiş, hatta sızan bazı fotoğraflarına tanık olmuştuk. Bir Windows telefonu olacak Ascend W1’in sızdırılan son fotoğrafı daha öncekilerle uyumlu, ancak siyah ve pembe gibi yeni renklerin de olduğunu görüyoruz. Ascend D2 ise renk konusunda biraz daha fakir, ancak 5 inç’lik ekrana sahip olacağı iddia edilen bu cihaz tasarımı ve özelleştirilmiş kullanıcı arayüzüyle dikkat çekici.

Şirketin yeni gözdesi olacağı düşünülen Ascend Mate ise birkaç gün önce şirketin yöneticisi Richard Yu tarafından gösterilmişti, basın fotoğrafları da ortaya farklı bir tablo koymuyor. Anlıyoruz ki, cihaz bir hayli ince olacak, bu sayede 6 inç’lik ekranı nedeniyle büyük bir alan kaplasa da rahat bir şekilde tutulup cepte taşınabileceğini düşünmek yanlış olmaz.

Huawei’nin bu cihazlarla karşımıza çıkıp çıkmayacağını öğrenmek için birkaç gün daha beklememiz gerekiyor. Gelecek hafta salı günü başlayacak CES’te veya hemen öncesinde bu telefonlarla ilgili duyuruların yapılması kuvvetle muhtemel.

İlgili >> Unwired View

İLGİLİ HABERLER