Fırsatlar

Huawei’den Petal Search kullanıcılarına Burger King indirim kampanyası

huawei petal search burger king

Huawei, Petal Search içinde bir Burger King kampanyası başlattı. Şirketin belirttiğine göre, kasım ayı başında başlayan ve  31 Aralık’a kadar sürecek olan Petal Search ve Burger King Kampanyası kapsamında katılımcılar restoran ve gel-al servislerde, Petal Search için özel olarak hazırlanmış menüden büyük bir indirim ile faydalanabilecekler.

Kampanya açılış sayfasına, Petal Search’ten, sosyal medyadan, internet sitesinden ve Burger King restoranlarından erişilebiliiyor. Petal Search tarafından sunulan hediye teklifini talep etmek için, öncelikle uygulamanın cihaza yüklenmesi gerekiyor. Uygulamayı yükledikten sonra şartlar ve koşullar kabul edilmeli, daha sonra kullanım kodu girildikten sonra yönlendirme sayfasında “Kuponu Al” düğmesine tıklanmalı.

Kuponlar, Petal Search’te yer alan açılır bir pencerede gösterilecek ve kampanyaya ulaşım burada yer alan kampanya sayfasından gerçekleştirilecek. Kampanya süresince, kazanma şansı yakalanan indirim kuponlarıyla Burger King restoranlarından alınacak Petal Search Menüsü’nde fiyat avantajı sunuluyor.

Petal Search deneyimini mobil cihazın yanı sıra masaüstü versiyondan da yaşayabilirsiniz. Bunun için buraya tıklamanız yeterli olacaktır. Ayrıca uygulamayı AppGalery’den indirmek için buraya, Huawei dışı cihazlara indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER