Fırsatlar

Huawei’den müşterilerine özel: Uzatılmış garanti ve pil değişim kampanyası

huawei uzatılmış garanti

Huawei, kullanıcılarının mobil cihazlarını daha uzun süre ve daha verimli bir şekilde kullanabilmesi için önemli bir hizmeti hayata geçiriyor. Teknoloji devi, bir yıllık uzatılmış garanti ve pil değişim hizmeti sunarak kullanıcılarına büyük bir fırsat sunuyor.

Huawei’nin sunduğu Uzatılmış Garanti, cihazınızın standart garanti süresi bittikten hemen sonra devreye giriyor ve cihazınızı bir yıl daha koruma altına alıyor. Bu hizmet sayesinde, Huawei kullanıcıları cihazlarını 3 yıl boyunca güvence altına alıyorlar. Üstelik, bu süre zarfında oluşabilecek arızalar Huawei Yetkili Servis Merkezleri tarafından ücretsiz olarak gideriliyor. Ürün yelpazesi geniş olan bu hizmetten yararlanabilmeniz için hem yeni bir ürün satın alıyor olmanız, hem de halihazırda bir ürününüzün olması yeterli.

Huawei’nin kullanıcılarına sunduğu bir diğer hizmet ise Pil Değişim Programı. Bu program kapsamında, pil performansı düşen veya pilinde arıza meydana gelen cihaz sahipleri, cihazlarının pillerini çok cazip bir fiyatla değiştirebiliyorlar. Ayrıca, bu hizmetten yararlanmak için Huawei Yetkili Servis Merkezlerine gitmeye gerek yok. Huawei, kargo hizmeti ile kullanıcılarına büyük bir kolaylık sağlıyor ve cihazlarını evlerinden çıkmadan yetkili servis merkezine gönderebilmelerine olanak tanıyor.

Huawei’nin sunduğu bu hizmetler sadece Türkiye’deki kullanıcılar için değil, yurt dışından Huawei ürünü satın alan kullanıcılar için de geçerli. Bu sayede Huawei, tüm kullanıcılarına eşit hizmet sunarak, müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarıyor.

huawei uzatılmış garanti ve pil değişim kampanyası

Huawei, tüm kullanıcılarına özel hizmetler sunmayı sürdürüyor. Uzatılmış garanti hizmeti sayesinde, kullanıcılar cihazlarını 2 yıl yerine 3 yıl boyunca gönül rahatlığı ile kullanabilecekler. Arıza durumunda, Huawei Yetkili Servis Merkezleri tarafından hiçbir ücret talep edilmeden, tamamen ücretsiz bir şekilde hizmet veriliyor.

Bununla birlikte, Huawei’nin pil değişim hizmeti de kullanıcıların beğenisini kazanıyor. Pil performansı düşen ya da pilinde arıza oluşan cihazların pilleri, son derece uygun bir fiyatla değiştirilebiliyor. Bu hizmetten yararlanmak içinse, teknik servise gitmeye gerek yok. Huawei’nin sunduğu kargo hizmeti sayesinde, kullanıcılar cihazlarını evlerinden çıkmadan yetkili servis merkezine gönderebiliyorlar.

Huawei’nin sunduğu bu hizmetlerin sadece Türkiye’deki kullanıcılar için geçerli olmadığını da belirtmekte fayda var. Yurt dışından Huawei ürünü satın alan kullanıcılar da bu hizmetlerden faydalanabiliyor. Bu sayede, Huawei tüm kullanıcılarına aynı kalitede hizmet sunmayı hedefliyor.

İLGİLİ HABERLER