Fırsatlar

46mm Huawei Watch GT 3 Pro’da dikkate değer fiyat avantajı

huawei watch gt 3 pro

Huawei’nin öne çıkan akıllı saatlerinden biri olan Watch GT 3 Pro, iki yaşına yaklaşsa da, sahip olduğu özellikleri ve şık fiyatıyla iyi bir seçenek olmayı sürdürüyor. Bu akıllı saatin farklı kasa ve kayış seçenekleri var ve bunların fiyatları değişiklik gösteriyor. 46mm kasalı ve gri deri kayışlı versiyonu için Amazon.com.tr’de bir avantaj var. Normal fiyatı 9.999 TL olan bu ürün, 6.499 TL’lik bir fiyattan satılıyor.

Huawei Watch GT 3 Pro özellikleri

46.6 mm x 46.6 mm x 10.9 mm boyutlarındaki Huawei Watch GT 3 Pro, titanyum kasa ve safir cam ile donatılmıştır, bu da onu hem şık hem de dayanıklı kılıyor. Yaklaşık 54 gramlık kayışsız ağırlığı ile hafifliği ve konforu ön planda tutan bu saat, 140 – 210 mm bilek ölçüsü aralığı ile çoğu kullanıcıya uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

1.43 inç AMOLED renkli ekranı, canlı ve net görüntüler sunarken, dokunmatik ekran özelliği ile kullanım kolaylığı sağlar. Bu akıllı saat, günlük kullanımınızı kolaylaştıracak bir dizi sensörle donatılmıştır: ivmeölçer, jiroskop, manyetometre, optik kalp atış hızı sensörü, barometre ve sıcaklık sensörü. Bu sensörler, sağlık ve fitness takibinizde size yardımcı olurken, güç düğmesi ve işlev düğmesi gibi fiziksel tuşlar, cihazın kullanımını daha da kolaylaştırıyor.

Kablosuz şarj özelliği, şarj işleminin pratik ve hızlı bir şekilde yapılmasını sağlıyor. Watch GT 3 Pro, Android 6.0 veya üzeri ve iOS 9.0 veya üzeri işletim sistemleri ile uyumlu olup, geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eder. 5 ATM su dayanıklılık seviyesi ile donatılmış olan bu saat, 30 metreye kadar dalışlarda bile size eşlik edebilir. Ancak sıcak duşlar, kaplıcalar, saunalar veya yüksek basınç altındaki su aktiviteleri için uygun olmadığını unutmamak gerekiyor.

GPS, NFC (bazı ülkelerde) ve Bluetooth bağlantı seçenekleri ile donatılmış bu akıllı saat, dış dünya ile bağlantınızı kesintisiz sürdürmenizi sağlıyor. Hoparlör ve mikrofon desteği ile aramalarınızı yapabilir, müzik dinleyebilir ve sesli komutlarla etkileşimde bulunabilirsiniz. Tipik kullanımda 14 gün, yoğun kullanımda ise 8 gün pil ömrü sunan bu akıllı saat, aktif yaşam tarzınızı destekliyor.

Kutu içeriğinde saat, kablosuz şarj yuvası, kullanım kılavuzu ve garanti kartı bulunmaktadır. Bu akıllı saat, teknoloji ve stilin mükemmel birleşimini arayanlar için ideal bir seçenektir. Sağlık, fitness takibi ve günlük kullanım ihtiyaçlarınızı karşılayacak bu cihaz, modern yaşamın vazgeçilmez bir parçası olmaya aday görünüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER