Teknoloji

Huawei Watch 4 2023’ün ilk çeyreğinde tanıtılabilir

huawei watch gt 3 pro inceleme huawei watch 4

Huawei 2022’de LTE destekli bir akıllı saat çıkarmamıştı. Bu nedenle şirketin LTE seçeneği de barındıran Huawei Watch 4 serisini 2023’ün ilk çeyreği bitmeden tanıtabileceği söyleniyor.

2021’de Huawei Watch 3 serisi standart ve Pro modellerle kullanıcıların karşısına çıkmıştı. Watch 3 serisi akıllı saatlerle birlikte şirket Lite OS platformundan HarmonyOS 2 işletim sistemine geçiş yapmıştı. Huawei bu seriyle birlikte ilk kez yerleşik LTE desteği sunmuştu.

Huawei 2021 sona ermeden spor özelliklerinin ön plana çıktığı Watch GT 3 modelini tanıtmıştı. Şirket bu saati ilk olarak küresel pazarda kullanıcılarla buluşturmuştu. 2022’de ise GT 3 Pro modeli piyasaya sürülmüştü.

Huawei 2022 boyunca Watch GT 3 Pro’nun yeni versiyon ve tasarımlarını da tanıtmıştı. Söz konusu versiyonlar arasında premium ve seramik seçenekler de yer alıyor. Bu hareketliliğe rağmen, Huawei LTE destekli bir saat seçeneği sunmamıştı. Şirket bunun yerine Watch GT Cyber ve Watch Buds gibi inovatif tercihlerde bulunmuştu.

Huawei Watch 4 P60 serisiyle birlikte tanıtılabilir

Huawei şu sıralarda P60 serisinin tanıtımı için hazırlanıyor. Şirketin bu seriyle birlikte Watch 4 akıllı saatlerini de tanıtması ihtimal dahilinde yer alıyor. P60 serisinin de ilk çeyrekte resmiyet kazanabileceği belirtiliyor.

Huawei Watch 4 hakkında tanıtım tarih yaklaştıkça daha fazla detayın netleşmesi bekleniyor. Şirketin bu saatte yeni bir tasarımın yanı sıra yeni özellikler sunması öngörülüyor. Bu saatin yeni HarmonyOS sürümüyle kullanıcıların karşısına çıkması da beklentiler arasında yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER