Teknoloji

Huawei ve Honor cihazlarının düzenli güncellemeleri ile ilgili düzenleme

huawei p40 serisi güncelleme akıllı telefon

Huawei bu yılın başlarında duyurduğu ve en yeni donanım, kamera sistemi gibi bileşenleri içeren Huawei P40 serisinde EMUI 10.1 kullanıcı arayüzünü sunuyor. Huawei P40 serisinin tanıtılmasının ardından Honor da nisan ayında üst sınıf serisi Honor 30’u duyurmuştu. Bu seri altındaki cihazlar da en yeni Magic UI 3.1 sürümüyle geliyor. Bu arada Huawei Nova 7 serisi de uluslararası pazara çıkmaya başladı. Huawei şimdi bu cihazlarda sunmayı planladığı özellik ve güvenlik güncellemeleriyle ilgili bir düzenleme yaptı.

Çinli şirketin belirttiğine göre; Huawei P40, P40 Pro ve P40 Pro+ modellerinde aylık güncelleme döngüsünde olacak. Yani bu cihazlara her ay düzenli güncellemelerin sunulması planlanıyor. Ayrıca Honor 30, Honor 30 Pro ve Honor View 30 da benzer şekilde düzenli güncellemeler alacak.

Huawei bazı cihazları ise her üç ayda bir güncellemeyi planlıyor. Bu cihazların arasında Huawei Nova 7i, Nova 7 SE, Huawei P40 lite, P Smart Z, Huawei Y8s, Honor 30S, Honor 9X Pro ve Honor 20S bulunuyor. Huawei MediaPad M6 8.4 ve 10.8 inç modelleri de bu listede bulunuyor.

Geçtiğimiz nisan ayında Huawei, Mate 30 serisini de aylık güvenlik güncellemeleri döngüsü içine almıştı. Honor 9X de çeyrek dönemli güncelleme döngüsü içine yerleştirmişti.

Geçmişte ise şirket Huawei Mate 10, Mate 10 Pro, P20, P20 Pro gibi cihazları güncelleme döngüsünden çıkarmıştı. Bu eski iki amiral gemisi seri şu anda dünya çapında EMUI 10.0 güncellemesini alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER