FırsatlarManşetler

Huawei P40 ve P40 Pro satın alanlara FreeBuds 3 sadece 1 TL

huawei p40 pro huawei p40
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Huawei P40 serisinin en yeni üyeleri olan P40 ve P40 Pro modelleri geçen hafta içinde Türkiye’de satışa sunulmuştu. Huawei Online Mağaza’da bu iki üst sınıf Android telefonu için bir kampanya düzenleniyor. 21 Nisan – 5 Mayıs tarihleri arasında geçerli olan bu kampanya kapsamında bu iki akıllı telefondan bir tanesini satın alanlara Huawei FreeBuds 3 sadece 1 TL’lik farkla sunuluyor.

Huawei Online Mağaza’da Huawei P40 modeli 8499 TL’lik indirimli fiyattan sunuluyor. Huawei P40 Pro için de belirlenen fiyat 11999 TL. Aynı mağazada Huawei FreeBuds 3 ise 999 TL’lik fiyat etiketiyle satılıyor. İki akıllı telefondan bir tanesini satın alanlara kablosuz kulaklık dikkate değer bir indirimle sunulmuş oluyor. Hem P40 hem de P40 Pro modeliyle çok iyi anlaşan FreeBuds 3 ile multimedya deneyimi daha da artırılmış olacaktır.

huawei p40 pro satın alHuawei P40 Pro
Huawei Online Mağaza’dan satın alın

SATIN AL

Huawei P40
Huawei Online Mağaza’dan satın alın

SATIN AL

Huawei P40 ve Huawei P40 Pro modelleri tasarım anlamında oldukça şık görünen cihazlar. 6.1 inç ekranlı Huawei P40 daha çok kompakt telefon isteyenlere hitap ediyor. Huawei P40 Pro ise 6.58 inç ekranıyla daha yüksek çözünürlük ve büyük ekran deneyimi isteyenlerin ilgisini çekecektir.

Kamera özellikleri bakımından her iki telefon da güçlü. Huawei P40 Pro’nun arkasında dört kamera bulunuyor. P40’ta ise üç arka kamera var. Huawei P40 Pro’nun arkasında 50 megapiksel ana kamera, 12 megapiksel periskop yapılı telefoto kamera, 40 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve Uçuş Süresi kamerası bulunuyor. Huawei P40 modelinin arkasında ise 50 megapiksel ana kameranın yanında 8 megapiksel telefoto kamera ve 16 megapiksel geniş açılı kamerayı görüyoruz. Her iki telefonun önünde ise 32 megapiksel selfie kamerası ve Uçuş Süresi kamerası ortak.

Performans bakımından her iki telefon da güçlü. Kirin 990 işlemci ile yüksek performans sunuluyor. Huawei P40’ta 8 GB RAM ve 128 GB dahili hafıza var. P40 Pro modelinde ise 8 GB RAM ve 256 GB dahili hafıza bulunuyor. Huawei’ye özel Nano Memory kartla depolama alanını daha da artırmak mümkün oluyor.

Hem Huawei P40 hem de Huawei P40 Pro Android 10 tabanlı EMUI 10.1 ile geliyor. Telefonlarda Huawei AppGallery ve Huawei servisleri var. Google uygulamaları ve Google Play Store bulunmasa da, popüler Android uygulamalarını edinme konusunda işler tahmin edildiği kadar zor görünmüyor. Huawei telefonlarının nasıl bir uygulama deneyimi sunduğu konusunda detaylar için Huawei P40 lite incelemesine göz atabilirsiniz. Bu arada Huawei P40 ve P40 Pro satın alanlara 12 aylık Huawei Bulut Depolama servisi ücretsiz olarak sunuluyor.

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
İLGİLİ HABERLER