Teknoloji

Huawei Nova Y70 Plus büyük ekran ve pille geliyor

huawei nova y70 plus

Huawei Nova ailesini Y70 Plus isimli yeni modeliyle genişletiyor. Orta segmentte konumlanan telefonun ilk durağı Güney Afrika olacak. Ön satışları başlayan telefon, 1 Mayıs’ta raflardaki yerini alacak.

Akıllı telefonun ön sipariş dönemi 21 Nisan’da başlayacak ve 30 Nisan itibarıyla sona erecek. Bu dönemde 99 rand (96 TL) ödeyerek telefon için ön sipariş verilebilecek. Ön sipariş verenler 28 Nisan-6 Mayıs tarihleri arasında satın alma işlemini tamamladıklarında 499 rand (483 TL) indirimden yararlanabilecek.

Huawei’nin telefon için şimdiden sipariş verenlere yönelik başka imkanları da mevcut. Ön sipariş verenlere Bluetooth hoparlör ve sırt çantası da hediye ediliyor. 24 ay garanti, 3 ay uzatılmış garanti, 50 gün ekran değişim garantisi, ücretsiz tamir nakliyesi ve teslimatı da sunulan imkanlar arasında bulunuyor.

huawei nova y70 plusY70 Plus’ta çözünürlüğü bilinmeyen 6.75 inç büyüklüğünde bir ekran bulunuyor. Bu ekranın üstündeki damla çentik 8 megapiksel ön kameraya ev sahipliği yapıyor. 64 veya 128 GB dahili depolama alanıyla gelen telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 22.5W şarj desteğine sahip 6000 mAh pil veriyor. Akıllı telefonun işlemcisi konusunda henüz bilgi verilmiş değil.

Nova Y70 Plus’ın arkasında üçlü bir kamera sistemi bulunuyor. Burada 48 megapiksel ana kameraya 5 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 megapiksel derinlik sensörü eşlik ediyor.

huawei nova y70 plusHuawei Nova Y70 Plus kutusundan EMUI 12 yüklü olarak çıkacak. Kristal Mavi, Gece Yarısı Siyahı ve İnci Beyazı renk seçenekleri bulunan telefonun Güney Afrika dışında ne zaman satışa sunulacağı belirsizliğini koruyor.

İLGİLİ HABERLER