Teknoloji

Huawei MatePad SE ile orta segmente yeni bir üye geliyor

huawei matepad se

Huawei bugün Mate Xs 2 ve Band 7 ile birlikte, HarmonyOS 2.0 işletim sistemine sahip ve 10.1 inçlik geniş bir ekran barındıran yeni MatePad SE tableti de duyurdu. Huawei MatePad SE iki farklı konfigürasyonla, ilk önce Çin’de satışa çıkıyor.

Huawei MatePad SE, yüzde 80 ekran-gövde oranına sahip olan, 10.1 inç 1920 x 1200 IPS Full HD ekranla birlikte geliyor. sürüldü. Ses tarafında bu tablet, Harman Kardon’un en son ses teknolojisi ile birleşen Huawei Histen 7.0 ses efektini sunuyor.

Boyut ve ağırlık tarafında MatePad SE, 7.85 mm gövde kalınlığına ve yaklaşık 450 g ağırlığa sahip. Bu tabletin LTE versiyonu, sorunsuz bir görüşme deneyimi yaşamanıza olanak tanır. Ayrıca 5100 mAh kapasiteli piliyle uzun bir çalışma süresi de vadediyor.

Tek noktadan öğrenme platformu niteliğini taşıyan çocuk oyun alanı ve eğitim merkezi gibi, çocuklar için çeşitli harika özellikler de mevcut. Ayrıca, göz koruma modu gibi akıllı özelliklerin eklenmesi, gözleriniz için ekstra bir koruma katmanı sağlayacaktır.

huawei matepad se

Huawei MatePad SE’nin 4 GB RAM ve 128 GB dahili hafızalı iki farklı seçeneği var. Bunlardan Wi-Fi destekli olan 1499 yuan (yaklaşık 3345 TL), LTE destekli olanı 1699 yuan (yaklaşık 3792 TL) fiyata sahip. Ön siparişler Çin’de bugün itibarıyla alınıyor ve satışlar da, yine bu ülkede 6 Mayıs’ta başlayacak.

İLGİLİ HABERLER