Manşetler

Huawei’nin en yeni MatePad 11 ve MateBook X Pro modelleri Türkiye’de satışta

huawei matebook x pro 2023

Dijital çağın hızla ilerlemesiyle birlikte tablet ve dizüstü bilgisayarlar, hayatımızın vazgeçilmez birer parçası hâline geldi. Bu alanda dünya çapında kabul gören ve ilgi çeken Huawei, yeni nesil modelleri MatePad 11 ve MateBook X Pro‘yu Türkiye’ye getirdi ve teknoloji severlerin beğenisine sundu.

MateBook X Pro 2023: Üst Düzey Teknoloji, Şık Tasarım

Her yaştan kullanıcının ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmış olan Huawei MateBook X Pro, 2023 versiyonuyla da teknoloji tutkunlarının kalbini çalmaya hazır. Metalik mürekkep mavisi gövdesi ve çarpıcı tasarımı ile dikkat çeken bu dizüstü bilgisayar, ofisten oturma odasına kadar her yerde stilinizi yansıtıyor.

14.2 inç HUAWEI FullView Ekran, %92.5 ekran-gövde oranı, 1 TB dahili sabit disk, 16 GB ön bellek, Intel i7 işlemci ve Windows 11 Pro işletim sistemi gibi zengin ve güçlü özellikleriyle MateBook X Pro, üst düzey performansı ve kullanım kolaylığını bir araya getiriyor.

Huawei, ön siparişte 49.999 TL’lik etiket fiyatıyla sunulan yeni MateBook X Pro’yu, 1.000 TL’lik net indirim ve çeşitli hediyelerle birlikte sunuyor. Bu paket, kullanıcılarına toplamda 7.296 TL’lik kar avantajı sağlıyor.

MatePad 11: Performansı ve Tasarımıyla Göz Dolduruyor

huawei matepad 11
Huawei MatePad 11 (2023)

Huawei’nin yeni modeli MatePad 11, genç profesyoneller ve üniversite öğrencileri başta olmak üzere tüm kullanıcıların eğitim ve multimedya ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlandı. 120 Hz ekran yenileme hızı, %86 ekran-gövde oranı ve 128 GB dahili hafıza gibi özellikleriyle MatePad 11, kullanıcılarına üst düzey bir deneyim vaat ediyor.

Ön siparişte 7.499 TL fiyatıyla sunulan MatePad 11, kullanıcılara 1.000 TL’lik net indirimle birlikte, 1.499 TL değerindeki akıllı klavye ve gümüş MatePad serisi kalem hediye ediyor. Bu fırsatla birlikte, kullanıcılar toplamda 2.499 TL’lik bir indirim avantajına sahip oluyor.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER